Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szedték azt hogy aki az apjával nem volt jóban, az a lány/nő könnyen belemenne kapcsolatokba? Ellentétes tapasztalataim vannak...Inkább nehezebben mennek bele bármibe, hűségesebbek is...
Eddig hallottam ezt egyetlen egyszer személyesen, és mai napon volt szerencsém a gyakorin is olvasni egy kérdésben.
Az én tapasztalataim: az ilyen lányok óvatosabbak, minden téren. És hűségesebbek, bizalmatlanabbak.
Az internet melyik bugyrából szedték elő azt az elméletet?
Pl, aki ezt terjeszti, egy rossz pasi, pl ilyen fura gondolkodásmóddal, akkor őt megcsalják néha, de apa elmélettől függetlenül, csak mert ő maga elviselhetetlen. Vagy ha nem is csalják meg, állít egy újabb elméletet miszerint megcsalták. Aztán terjeszti.
"Viszont a személyiség ezzel ellentétes, bizalmatlan lesz aki nem apuci pici kedvence."
Ki lesz bizalmatlan?
"Az apakomplexust fogalmam sincs mi, képtelen voltam bármikor is ránézni öreg hapsira."
Neked ki az öreg hapsi?
"De az hogy valaki nem mondhat az apjáról semmit, mert a sok agyatlan birka egyből megcsalásra fog gondolni... ?"
Mi köze van az apádnak a megcsaláshoz?
"És aki bármikor mesél az apjával való konfliktusról, beindul ez az apakomplexus duma?"
Mi az hogy beindul az apakomplexus duma? Ezt kifejtenéd?
Egy darab pasitól hallottam ezt az agyament elméletet, amikor meséltem hogy az apámmal vannak gondok. Nem velem, vele.
Erre elkezdte fejtegetni, hogy ja, akkor én megcsalós, könnyű nő vagyok, jó ha vigyáz velem a párom, mert meg fogom csalni, mert azok olyanok. Azt hittem egyedi jelenség, ekkora hülye a világon nincs. Majd, a mai nap folyamán, látom ám, hogy kretén Jóska ezt fejtegeti egy kérdésében. Mondom ilyen nincs.
Kezdett összeállni a kép.
Az apakomplexusról hallottam, miszerint egyes nőknek van olyanjuk, de az hogy ezenek a nőknek az apjuknak a pontos személyisége mennyire lenne kikutatva, bele se merek gondolni, mivel tudom hogy kb semennyire.
Valószínű rájuk húztak egy sablont, miszerint ez összes apakomplexusos nő apja egyforma, klónok, nincsenek különböző problémák, csak a szent apakomplexus, melytől az internet népe retteghet, hogy megcsalják a nőik.
Nincs ilyen hogy az egyik apja iszik, másik csak túl domináns,vagy labilis, harmadik érzéketlen, vagy lusta, negyedik pszichopata, ötödik ostoba, hatodik okos de távol van, vagy beteg. Nem. Az apakomplexus szent, és sérthetetlen. és az apakomplexusos nők, mind egyformák, csalnak, tisztelet az elenyésző kivételnek akik aztán húzzák meg magukat :)))
És én érezzem magam hülyének mi? Nem fog menni, bocs.
"Erre elkezdte fejtegetni, hogy ja, akkor én megcsalós, könnyű nő vagyok, jó ha vigyáz velem a párom, mert meg fogom csalni, mert azok olyanok."
Jó és ennek mennyi a realitása? Megcsalod a párod?
Van kit megcsalni? És egyáltalán mi köze hozzá? Ki ő?
Nem szedek semmit, magamtól vagyok zseni, egyáltalán nem kell hozzá semmi szer.
Nem csalom a párom, de van bennem egy olyan, hogy ha megsértenek, akkor az illetőt szembeköpném. Ez egy ilyen ösztön, aminek nem szabad engedni, de pedig van az a sértés amire ez a válasz.
Amúgy nem érdekel igazából. Már értem, hogy a társadalom 8500 iszonyú hibájának egyikével sikerült találkoznom a mai napon, ami inkább nehézséget okoz, az az hogy ezeket memorizálni kell. Annyira természetellenes nekem! Ez a sok általánosítás, lustaság, címkék, mindig elfelejtem hogy vannak ezek. De most felírtam. 2022 évben, családról tilos sztorizni, mert akkor a nő az életében előforduló legnagyobb sértést kaphatja meg, ha arra jár egy hülye :))
Jól van, oké, nem érdekel tovább ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!