Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szedték azt hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szedték azt hogy aki az apjával nem volt jóban, az a lány/nő könnyen belemenne kapcsolatokba? Ellentétes tapasztalataim vannak...Inkább nehezebben mennek bele bármibe, hűségesebbek is...

Figyelt kérdés

Eddig hallottam ezt egyetlen egyszer személyesen, és mai napon volt szerencsém a gyakorin is olvasni egy kérdésben.

Az én tapasztalataim: az ilyen lányok óvatosabbak, minden téren. És hűségesebbek, bizalmatlanabbak.

Az internet melyik bugyrából szedték elő azt az elméletet?

Pl, aki ezt terjeszti, egy rossz pasi, pl ilyen fura gondolkodásmóddal, akkor őt megcsalják néha, de apa elmélettől függetlenül, csak mert ő maga elviselhetetlen. Vagy ha nem is csalják meg, állít egy újabb elméletet miszerint megcsalták. Aztán terjeszti.

2022. nov. 29. 16:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
8%
Apakomplexus lol az ellenkezőjét tapasztaltam olyan exeim voltak akiket az apjuk elkényeztetett mindent megvett nekik senki nem volt elég neki csak aki apucihoz hasonlít, buliztak jól éltek engem is megcsaltak persze jólmenő palikra hajtottak. Egyik mostanra házas ember szeretője lett. Mostani barátnőm apja agresszív, a párom kedves rendes most született gyerekünk segítek neki amiben tudok, ha sír meghallgatom. Hálás nekem hogy nem vagyok olyan mint az apja, vigyázok rá. Az exemnek az apja meg mindent megadott, becsicskult az apja amikor a párom szólt hozzá, egyszer helyre nem tette se ellenvélemény csak a kis királylány akarata, tőlem is ezt várták.
2022. nov. 30. 10:46
 92/102 anonim ***** válasza:
8%
Emiatt én azt látom azok lesznek ribik akiket királylányként kezel az apja. Akinek meg kell küzdeni az elfogadásért ők sokkal érettebbek.
2022. nov. 30. 10:48
 93/102 anonim ***** válasza:
8%
Ja az egyik exem Mikor összejöttünk duci nő volt apuci pici kedvence nem is volt előttem csk 1 párja. Összejöttem vele mert épo hogy olyat szerettem volna aki nem tetszik a férfiaknak hűséges, hiba volt, jártunk kirándulni lefogyott közben külföldön dolgoztam 2 hetente jartam haza. Akkor vettem észre hogy kezdenek igényei lenni kritizált.. hverom mondta vigyázzak. Na onnntól kezdve élte ki magát Szerintem sok mindenkivel megcsalt végül haverom lebuktatta azóta is országos ribi apuci kedvence.
2022. nov. 30. 10:57
 94/102 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó!

84 Amúgy nálam egy rokonom kezdett el anno témázgatni, merthogy szerinte aki nincs jóban az apjával rossz nő… Kellemes ilyet hallgatni. Mondjuk azok akik semmit nem értettek abból hogy miért is zavart ez, ugyanolyan nullák lehetnek mint az a rokonom. Főleg a 2 ostoba aki későn este személyeskedett. Az irományaikból süt a rosszindulat.

Írt a párom igen, tegnap is írtam hogy idehívom mert tudom hogy az exéről megvan a véleménye és a témához kapcsolódik. Neki nem lehet személyes tapasztalata? Ezerszer hasznosabb volt mint a 2 ostoba trollkodása.

86-os, a párom fiatalabb nálam 1 évvel, nem 7 évvel idősebb mint a tiéd…

Köszi azokat a válaszokat akik saját tapasztalatot írtak.

Őket felpontoztam de itt a troll hadsereg ellen esélytelen.

2022. nov. 30. 11:21
 95/102 A kérdező kommentje:
Egyébként párom mondta hogy a privát facebook csoportok jobbak. Ott legalább van arca az embereknek és nem engednek be ilyeneket mint az itteni 2-3 szemétkedők. Őszintén sajnállak titeket hogy ilyen életetek van amiből ennyire futja.
2022. nov. 30. 11:22
 96/102 anonim ***** válasza:
Altalaban idosebb ferfiakkal mennek bele konnyebben +15/20 ev .
2022. nov. 30. 11:35
 97/102 anonim ***** válasza:
Nincs is férjed. Magadnak akarod bemesélni? Szakadj már le erről a témáról, és keress valami olyan elfoglaltságot, aminek értelme is van. Hazudozni, meg egy accounton több személy nevében írogatni az éjszaka közepén az beteges és nem normális. Isten óvja azt a férfit, aki veled párkapcsolatban van vagy lesz a közel jövőben. Nagyon durván kettyós vagy.
2022. nov. 30. 11:36
 98/102 A kérdező kommentje:

Értem, addig nem nyugszol amíg nem bizonyítjuk be :) Hát röhejes vagy.

A párom már elkezdett filmet forgatni a mindennapjainkról, hogy ne maradjon kérdésed majd belinkeljük a youtube-ot csak egy kis türelem :)

Gondolkodtam még egy családunk nem tökéletes de hűségesek vagyunk érdekvédelmi csoporton, de ez még csak terv.

2022. nov. 30. 17:09
 99/102 A kérdező kommentje:

97 Neked amúgy nincs más dolgod mint az összes kérdés alá odaírni hogy kamu és elmebeteg? Lehet hogy te vagy gyógyszerek hatása alatt azt hiszed mindenki olyan beteg mint te.

Éjszaka közepe az hajnal, a párom fizikai munkát végez. De te persze azt hiszed mindenki 8-ig alszik ameddig te szoktál fetrengeni aztán dolgozol 5 percet aztán egész nap gyakorizgatsz, vagy valakin élősködsz, ide kommentelgetsz hogy kamu. Lusta nő vagy, az a baj veled. Semmi nem köt le az életben a rosszindulaton kívül, a munkádat sem végzed. Más kérdéseknél is láttam ezeket a kommentjeidet.

2022. nov. 30. 17:14
 100/102 A kérdező kommentje:
Ja a 98 hs-emben a film és szervezet irónia volt nyilván, mielőtt komolyan veszed kettyós 97.
2022. nov. 30. 17:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!