Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valoban sok no kielegiti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valoban sok no kielegiti oralisan is a parjat? Ez mar hozzataetozik az egyuttlethez?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 10:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Kinek jó az előjáték? És mindkét nemnek jó a szex? Keress rá az orgasm gap kifejezésre.
2022. nov. 16. 14:45
 62/66 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként amit már észre sem veszünk, mert annyira alap, hogy pasiknak minden jár, hogy van egy fazon, aki azzal akarja rávenni a barátnőjét valamire, amit nem akar, hogy mások is csinálják, és a lány ahelyett, hogy megmondaná, nem akarja, úgy áll hozzá, hát, ha sokan csinálják, ő is ráveszi magát.

Ez marhára nem kielégítő szexuális életnek hangzik.

2022. nov. 16. 14:47
 63/66 anonim ***** válasza:
87%
Én meg azt vettem észre hogy ez a ne várjunk viszonzást dolog is mindig a nőre értendő. Mert neki alapnak kell lennie hogy szopjon viszonzás nélkül, random a nap során. De random nyalás/ujjazás, vagy amit meg ő élvez, na az nem lesz, de ne is várjon el semmit. Holott valahol az lenne a normális hogy legalább szex alatt az figyeljen már oda jobban a másikra, akinek mindig fix orgazmusa van. Gyakori hogy míg a pasas extrákért nyavalyog, tehát az alap orgazmusa fokozásáért, addig a nő az alapvető minimumot se kapja meg.
2022. nov. 16. 15:50
 64/66 anonim ***** válasza:
100%

"Gyakori hogy míg a pasas extrákért nyavalyog, tehát az alap orgazmusa fokozásáért, addig a nő az alapvető minimumot se kapja meg."

Ez annyira így van. Én is belegondoltam már ebbe, hogy a nőnek egy orgazmusa sincs, a pasi meg azért virnyog, hogy még egy lyukba hadd élvezzen bele.

2022. nov. 16. 18:01
 65/66 anonim ***** válasza:
56%

Én szeretem kielégíteni a páromat és viszont.

Az sem zavar, ha ő irányít, pl megfogja a hajam, a fejem, dgja a szám.

NEKÜNK belefér, nem érzem megalázásnak, mert egészséges értékrenddel és önismerettel bírok.

De ez mindenki magánügye.

2022. nov. 17. 18:22
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek szopni anélkül hogy viszonozná a párom de ő olyan hogy nem is engedi. Mert olyan nincs hogy nekem ne legyen jó. És még soha nem hagyta hogy csak úgy leszopjam pedig a számba is élvezhet. Ilyen is van.

Neki fontos az én jólétem is.

2023. jan. 24. 18:44
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!