Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mentális gondokkal kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális gondokkal kapcsolatban élők ti is így érzitek?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem hogy a szorongásos problémáim miatt alkalmatlan vagyok kapcsolatra, és a párom is rosszul jár velem. Önállótlan szerencsétlen vagyok. Van köztetek aki így érez?
tegnap 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Persze hogy így érzel, hiszen mentális beteg vagy.

Gyógyulj meg, aztán mehet a párkapcsolat tovább.

tegnap 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Ismerkedésre alkalmas voltál miközben önállótlan szerencsétlen vagy? Ki járt helyetted randikra? Vagy mégsem vagy olyan mint amiket mantrázol magadnak? Akár ki is cserélhetnéd ezeket a gondolatokat építőbbekre, nem gondolod?
tegnap 10:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Önállótlan az élethez. Nem vagyok építő jellegű ember inkább rossz velem lenni, unalmas vagyok.
tegnap 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Amit tudsz magadról az megváltoztathatod.
tegnap 10:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez a gond hogy nem tudom. Sikertelen depressziós vagyok, pl vezetni sem tudok.
tegnap 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Gyógyszereznek és jársz terápiába?
tegnap 10:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire hatásos az. Önismereti könyveket olvasok.
tegnap 10:23
 8/12 anonim ***** válasza:
7, a terápiát nem tudhatod, hisz nem próbáltad, a könyvek fixen semmit nem segítenek ebben az állapotban. Ha nem félnék, hogy akaratlanul megsértelek azt írnám, hogy kényelmes neked ez így, ha elhagynak meg lesz mire fognod. De nem írom ezt, vedd úgy.
tegnap 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Menj el a közeli pszichiátriára. A háziorvos tud segíteni.

Nem önismereti könyveket kell olvasni, hanem kezelést kérni.

Az agyad egy szerv, mint a szív vagy vese. Ha rosszul működik (depresszió), akkor arra vannak jól kezelések.

tegnap 10:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Terápiás kezelés és mellé gyógyszer.

Az olvasgatás nem segít.

tegnap 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!