Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valoban sok no kielegiti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valoban sok no kielegiti oralisan is a parjat? Ez mar hozzataetozik az egyuttlethez?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 10:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
82%
De nincs farkad. Nem tudod milyen. Akkor amelyik nő szeret szopni magyarán nem akar viszonzást. Így már értem. Marha ritka nő lehet az akinek kielégítő a szopás is.
2022. nov. 15. 22:41
 52/66 anonim ***** válasza:
66%
Bizony. Leesik, mit akartam mondani.
2022. nov. 15. 22:43
 53/66 anonim ***** válasza:
29%
Akkor annak aki szeret szopni nincsenek testi igényei vagy kielégíti magának?
2022. nov. 15. 22:53
 54/66 anonim ***** válasza:
69%
A szopás undorító.
2022. nov. 16. 06:36
 55/66 anonim ***** válasza:
25%

53

Pontosan ezért bődületes baromság az hogy aki szeret szopni az nem vár semmit. Gondoljunk már bele, akkor az egy 100-ig egyoldalú szexuális kielégítés. Mivel akkor én nyilván szopatnám a csajt ahogy én akarom, vagy megdugnám addig amíg nekem jó és kész. Ja, szeret szopni, tehát nem vár úgyse semmit cserébe. Aztán mégis ki fog dobni a pitsába. Hogy miért? Mert végig várta volna a viszonzást. Ami érthető, csak akkor nem kéne hazudozni hogy ő aztán semmit nem vár csak szophasson.

2022. nov. 16. 10:51
 56/66 anonim ***** válasza:
60%

Az a baj, hogy keveritek.

A normál az lenne, hogy örömet adsz örömért. Tehát mindenki azt csinálja, ami neki is, és a másiknak is jó.

De ha élőben vagy fórumon részt vettetek már ilyen beszélgetésben, szinte mindig az mondják, hogy orálért orál. Nem örömért öröm. Valahogy érezzük, hogy szopni olyan gusztustalan, hogy csak adni megalázó.

És anyukádat szopasd, tapló.

2022. nov. 16. 11:58
 57/66 anonim ***** válasza:

56

"örömet adsz örömért"

Ez szintén adok-kapok. Pontosan ugyanazt mondod, a kontextus megegyezik csak a szóhasználatod más. Lefordítva örömet VÁRSZ az örömért. Vagy adsz örömet úgyis ha te soha nem kapsz?

2022. nov. 16. 12:33
 58/66 anonim ***** válasza:
97%

Ez annyira meddő és felesleges vita. Az ember semmit nem tesz úgy, hogy nem kap érte valamit. Adakozni is azért adakoznak, mert lelkibékét hoz, az önértékelésnek, énképnek tessz jót stb. Mindent ónos érdek vezérel. Még az anyai szeretet sem önzetlen, mert egy hasfájós, nehéz csecsemő és az anyja közti kapocs sérül, mert a szülő nem érzi magát jó anyának, míg egy könnyű csecsemő, megadja ezt az örömöt, elégedettséget az anyjának.

Az örömöt, örömért a legalapabb ösztönös viselkedés.

Vagy szerinted a barátság nem ugyanerre épül? Vagy a párkapcsolat?

Én is szívesen szopok aktuális viszonzás nélkül is, de nem fogok olyannal maradni (tehát egy ponton túl szopni se) aki soha nem viszonozza, akinek nem fontos, hogy nekem is jó legyen. Mert az sima kihasználás, egyoldalúkapcsolat.

Tehát, az, amit te értesz a kifejezés alatt, hogy nem vár viszonzást csak a szolga és ura közti kapcsolatban értelmezhető, ahol az egyik fél gyakorlatilag egy tárgy.

Minden más kapcsolatban úgy értelmezendő ez a kijelentés, hogy a kapcsolat szerves része a szopás, nem jutalom, vagy ellenérték.

2022. nov. 16. 13:05
 59/66 anonim ***** válasza:
100%

A kölcsönös öröm, szeretet, gondoskodás a kapcsolat alapja lenne, azt hittem, ezt nem kell magyarázni. De amikor valamit MEGVONOK, mert nem kapom meg UGYANAZT, akkor az nem szívből jön.

Ha szeretek a páromnak kedveskedni azzal, hogy hazafele hozok szusit, ő meg nekem azzal, hogy megmasszíroz, mindketten csinálunk valamit, amit mi is élvezünk, és a párunknak is jó. És nem várom el, hogy másnap ő hozzon kaját, nem várja el, hogy visszaadjam a masszázst. Normális kapcsolatban az ember akar adni és kapni. Ha elvárná, hogy masszírozzam meg - amit utálok -, különben ő sem fog, akkor ő azt nem szívesen csinálja. VALAMIT kap cserébe, de nem ugyanazt.

Az orál annyira szigorúan saját magáért cserébe jár, hogy gyerekesnek tűnik. Soha nem arról beszélnek, hogy ha a pasid nem nyal ki, akkor ne szexelj vele (öröm-öröm), hanem akkor ne szopd le.

Most ne játsszuk már azt, hogy értetlenkedsz, hogy egy kapcsolat nem csak rólad szól, mert kicsit égő, ha ezt őszintén adod elő.

2022. nov. 16. 13:17
 60/66 anonim ***** válasza:
A szex önmagában nem feltétlen öröm, ha őszinték akarunk lenni. Az orál az előjáték része, nem véletlen hozzák párhuzamba a nyalással, bár én, mint már egyszer fentebb említettem, azért nem rajongok annyira. A jó előjátékért járna a jó előjáték. Mert a szex (elvileg mindkét félnek jó) az előjáték pedig egyszerre jellemzően csak az egyiknek.
2022. nov. 16. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!