Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valoban sok no kielegiti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valoban sok no kielegiti oralisan is a parjat? Ez mar hozzataetozik az egyuttlethez?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 10:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
24%
30,van mit szopnom,de ha nem lenne is találnék,meg is dugnának szó nelkül.Az élet más területén pedig nem szoktam szopni.
2022. nov. 15. 19:24
 32/66 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes a kérdés ha belemegyünk. Kielégítés van írva, azaz hogy az orgazmusig. Sokkal kevesebben csinálják végig mint akik szopnak de csak előjáték, izgatás gyanánt. Nekem volt, van sok ilyen bizalmas barátnői kapcsolatom és - nekem is meglepő - de a legtöbbjük csak szop előjátékként, vagy ha befejezett is ez az aktus az nem szájba megy, még úgy se hogy kiköpné, nemhogy lenyelje, hanem kézzel fejezi be. Még tartós kapcsolatban is. És nem prűdek. Szájukba veszik, kívánják, szeretik csinálni de a végtermék nem kell. Én is csak szerelmi kapcsolatban engedem a számba, egyéjszakásnál, laza kalandnál, vagy csak kezdődő kapcsolatnál soha nem jöhetett szóba hogy a számba menjen.
2022. nov. 15. 19:34
 33/66 anonim ***** válasza:
0%
31. Te tudod.
2022. nov. 15. 19:47
 34/66 anonim ***** válasza:
33%
Akkor így: szeretek muffint sütni. Csak úgy. És nem várok el cserébe muffint vissza. Mert valóban, őszintén szeretem.
2022. nov. 15. 19:52
 35/66 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes itt ez a hozzáállás, más kérdések alatt meg hogy ne szopj/ne nyalj ha a másik fél sem teszi hosszútávon. Itt meg a többség full egyoldalúan önzetlenül teszi.
2022. nov. 15. 20:04
 36/66 anonim ***** válasza:
0%
Le pontoztak pedig a szadban erzed hogy jo e a pnci vagy farok ize es ha nem akkor nincs kemia.
2022. nov. 15. 20:08
 37/66 anonim ***** válasza:
24%

"Érdekes itt ez a hozzáállás, más kérdések alatt meg hogy ne szopj/ne nyalj ha a másik fél sem teszi hosszútávon. Itt meg a többség full egyoldalúan önzetlenül teszi."

Szerintem az azok mondják, akik nem szeretik csinálni, nem is utálják, hanem csak elfogadták, hogy ez van. Olyan, "ha nekem szenvednem kell neked is".

Nem szopok, mert nem szeretem, de ha szeretnék, ne csináljam, csak mert a párom nem szeret nyalni?

Amit megteszek a szexben, azt azért teszem, mert szeretem csinálni. Olyat nem csinálok, amit nem akarok, tehát nem kell semmit viszonozni.

2022. nov. 15. 20:24
 38/66 anonim ***** válasza:
100%

"Le pontoztak pedig a szadban erzed hogy jo e a pnci vagy farok ize es ha nem akkor nincs kemia."

Lepontoztak, mert hülyeséget írsz.

2022. nov. 15. 20:25
 39/66 anonim ***** válasza:
100%
37, én nem a nyaláshoz ragaszkodok, mert annyira nem nagy szám, amúgy se csak annyiból áll az előjáték. Viszont, ha az ember odateszi magát, hogy a másiknak jó legyen, vissza meg annyit kap, hogy 2 percig matat aztán ennyivel le is van tudva, akkor nem fogok én se plusz energiát belefektetni.
2022. nov. 15. 20:37
 40/66 anonim ***** válasza:
93%
Na meg akkor mi a helyzet ha a nő szopik önzetlenül, a csávó meg 2 perces aktus után kiterül. Ugye nyalás az nincs, nem várhatom el ezek szerint. Sajnos ez is tapasztalat, de másoktól is hallottam hasonlót. Egy idő után sok lesz az önzetlen, egyoldalú csak adás, és vissza meg semmit nem kap az ember.
2022. nov. 15. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!