Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban sok no kielegiti oralisan is a parjat? Ez mar hozzataetozik az egyuttlethez?
Lehet önfeledten, ha játéknak fogod fel. De, van aki undorítónak, vagy megalázónak tartja. Sokféle ember van. Ki kell próbálni párszor, aztán, ha nagyon nem, akkor azt el kell fogadnia, vagy külön mentek. A szexben olyan nem lehet, ami az egyik félnek kellemetlen.
Egyébként akkor jó a férfinak, ha jól csinálják, de relatíve könnyű jól csinálni, ha figyelsz a másik testi reakcióira közben.
Ha nem jön be, akkor ne csináld.
Nincs is annál lelombozóbb, mint ha valaki elvárásból, nem pedig lelkesen csinál valamit az ágyban…
Szerintem ez nagyban függ az adott pártól.
Nekem volt olyan párom, aki már az elején megmondta, hogy ő azt nem szereti, ne is csináljam, mert sose élvezte senkivel. Egy párkapcsolatban semmi nem kötelező, ha a partner azzal zsarol, hogy "mindenki más ezt csinálja" az egy lúzer és ott kell hagyni.
"Oké akkor nyaljad a nőt is viszonzás, meg minden elvárás nélkül. Jaa ez csak fordítva követelmény."
Nő vagyok, hetero, és ha valamit szeretek csinálni, azt nem kell viszonozni. Ha valamit csak akkor csinálok, ha ugyanazt megkapom, az quid pro quo, nem szenvedély.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!