Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nők jönnek be igazán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nők jönnek be igazán?

Figyelt kérdés
.

#Dekoratív hölgyek #Sportos és visszafogott
febr. 17. 18:23
 1/9 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Én mindig olyan nőbe lettem szerelmes, aki előtte nem gondoltam volna, hogy esetem lenne. Szóval én ezt már elengedtem. Inkább fordítva van, hogy akikbe egyszer szerelmes voltam nagyon, azok a jegyek utána már másokban is bejöttek.
febr. 17. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Külsőleg és belsőleg is, mint Kaylah Zander, a MEGZSAROLVA c. sorozatban.

(Nem ZS, kanadai - latino.)

febr. 17. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ideálom. Ha látom, akkor tudok véleményt mondani.
febr. 17. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
A szemüvegesek...
febr. 17. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon vékony és aránylag magas.
febr. 17. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
Korábban olyanok, mint az 5#-nek, ma már rájöttem, hogy minden ember ugyanolyan, így inkább senki sem jön be.
febr. 17. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves, gondoskodó, humoros. Külsőre telt, de nem kövér (nagy popsi, nagy mellek). A derék, a lábak nálam nem mérvadóak.
tegnapelőtt 06:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Kalandos-sportosak, akivel nem fura spontán elmenni egy egy hetes bicajtúrára vadkempingezéssel a hegyekbe.
tegnapelőtt 06:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Korombeli (45 körül). Budapest. Barna vagy sötétebb haj. Vékony és/vagy átlagos, sportos alkat.
tegnapelőtt 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!