Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszallnád, ha férjed elvinné...

Rosszallnád, ha férjed elvinné a gyereketek a nagyszülőkhöz úgy, hogy ők nem igazán jönnek?

Figyelt kérdés

Anyós és após egy utcában lakik velünk, mégis szinte alig jönnek az unokájukhoz. Apóssal mondjuk nem vagyok rosszban, de úgy szokott jönni, mikor éppen felénk maszekol,munkásruhában, koszosan, nagyjából 10 percre, holott 3 utca saroknyira laknak, bármikor eljöhetne és még benyög egy ilyet, hogy rég látta a gyereket. Férjem is mondta neki normálisan, hogy lefürödve, tisztán, munka után is nyugodtan eljöhet és nem csak 10 percre.

Anyóssal nem vagyok jóban, igazából örülök is, hogy nem jön, meg korábban is jó ha heti egyszer eljött, de amikor össze szólalkoztunk, hónapokig nem látta az unokáját, se a szülinapjára, se karácsonykor nem jött el.. A kislányom szerencsére még nem fogja föl, milyenek a nagyszülei, de később azért biztos nem fogja érteni, hogy miért nem jönnek hozzá, míg például az én szüleim másik városból munka mellett meg tudják oldani hogy minimum heti 1x el jöjjenek. Ja és ők hívnak is magukhoz, így van hogy mi megyünk. De anyós, após szájából sose hangzott, hogy na gyertek át vagy valami.

Na és férjem meg most is át vitte a kislányt hozzájuk, hogy lássák, hát én nem örülök neki annyira, legszivesebben mondanám, hogy ne vigye, mert nem érdemlik meg, ők meg se mozdulnak, hogy lássák az unokájukat, főleg anyósom. Korábban volt, hogy én is mentem velük, de nem akarok konfrontalodni anyóssal, így inkább itthon maradok. Ti mondanátok, hogy ne vigye a gyereket vagy elfogadnátok a dolgot?

Bocsi ha hosszú és kusza lett..

2023. nov. 5. 16:09
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem zavarna. Azért, mert nekem nem szimpatikus az anyósom, a gyerekeim még szerethetik a nagyszüleiket.
2023. nov. 5. 16:13
 2/46 anonim ***** válasza:
94%

Nem értelek. Azt írod, hogy örülsz is hogy anyós nem megy, meg korábban is csak veszekedtetek ha ment. Akkor mi a probléma? Lehet direkt miattad nem mennek. De az unokájukat attól még szeretnék látni.

Amennyiben nem veszélyeztetik a gyereket, természetesen nem modnanék olyat a férjemnek hogy nem viheti a saját szüleihez. Mondjuk szerencsére nem is egy papucshoz mentem hozzá, tehát ha mondanék ilyet akkor rám szólna hogy ne beszéljek hülyeségeket.

2023. nov. 5. 16:17
 3/46 anonim ***** válasza:
22%
Miért kell "hetente" átmenni a nagyszülőnek??
2023. nov. 5. 16:18
 4/46 anonim ***** válasza:
94%

"legszivesebben mondanám, hogy ne vigye, mert nem érdemlik meg"

A lányod sem "érdemli meg" a nagyszülei társaságát?

Én ezt az egész hisztit nem értem. Teljesen jó megoldás, hogy a férjed viszi a gyereket a nagyszülőkhöz. Főleg úgy, hogy neked nincs igényed a társaságukra.

2023. nov. 5. 16:29
 5/46 anonim ***** válasza:
96%
Ameddig a gyerek jól érzi magát a nagyszülőknél, miért zavarna?
2023. nov. 5. 16:33
 6/46 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem csoda hogy nem kedvelnek..akarom írni, hogy nem mennek
2023. nov. 5. 16:37
 7/46 anonim ***** válasza:
96%
Ez a legjobb megoldás. Ha ti nem jöttök ki, attól még ők a párod szülei és a párod lánya, akiket szeretne néha együtt tudni és úgy látszik, ez másképp nem megy, csak ha ő viszi. Hidd el a párodnak ez jobban fáj, h ők sosem jönnek a kislányához, mint neked, hogy átviszi. A kislánynak meg ez lesz a természetes, hogy heti egyszer "átugrik" mamához,papához. Jó ez így.
2023. nov. 5. 16:38
 8/46 anonim ***** válasza:
95%
Nem rosszallnám egyáltalán. Örül, hogy nem megy hozzátok, ez a legjobb megoldás, hogy férjed viszi a gyerekeket.
2023. nov. 5. 16:43
 9/46 anonim ***** válasza:
93%
Ha te örülsz, hogy anyós elkerül, akkor miért lep meg, hogy nem akarnak hozzátok menni? Lehet, hogy apósod sem megy szívesen hozzátok úgy, hogy anyósoddal nem vagytok jóban.
2023. nov. 5. 16:46
 10/46 anonim ***** válasza:
84%

Nincs jogod megfosztani a nagyszülőktől a gyereket! Nektek van problémátok egymással és ez nem tartozik a gyerekre.

Az valóban csúnya dolog, hogy látszólag nem foglalkozik a kicsivel , de ha a férjed akarja vinni, hát vigye. Az ő gyereke is és az anyós az ő anyja, nem igazán szólhatsz ebbe bele , kivéve ha veszélyezteti a gyereket

2023. nov. 5. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!