Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszallnád, ha férjed elvinné...

Rosszallnád, ha férjed elvinné a gyereketek a nagyszülőkhöz úgy, hogy ők nem igazán jönnek?

Figyelt kérdés

Anyós és após egy utcában lakik velünk, mégis szinte alig jönnek az unokájukhoz. Apóssal mondjuk nem vagyok rosszban, de úgy szokott jönni, mikor éppen felénk maszekol,munkásruhában, koszosan, nagyjából 10 percre, holott 3 utca saroknyira laknak, bármikor eljöhetne és még benyög egy ilyet, hogy rég látta a gyereket. Férjem is mondta neki normálisan, hogy lefürödve, tisztán, munka után is nyugodtan eljöhet és nem csak 10 percre.

Anyóssal nem vagyok jóban, igazából örülök is, hogy nem jön, meg korábban is jó ha heti egyszer eljött, de amikor össze szólalkoztunk, hónapokig nem látta az unokáját, se a szülinapjára, se karácsonykor nem jött el.. A kislányom szerencsére még nem fogja föl, milyenek a nagyszülei, de később azért biztos nem fogja érteni, hogy miért nem jönnek hozzá, míg például az én szüleim másik városból munka mellett meg tudják oldani hogy minimum heti 1x el jöjjenek. Ja és ők hívnak is magukhoz, így van hogy mi megyünk. De anyós, após szájából sose hangzott, hogy na gyertek át vagy valami.

Na és férjem meg most is át vitte a kislányt hozzájuk, hogy lássák, hát én nem örülök neki annyira, legszivesebben mondanám, hogy ne vigye, mert nem érdemlik meg, ők meg se mozdulnak, hogy lássák az unokájukat, főleg anyósom. Korábban volt, hogy én is mentem velük, de nem akarok konfrontalodni anyóssal, így inkább itthon maradok. Ti mondanátok, hogy ne vigye a gyereket vagy elfogadnátok a dolgot?

Bocsi ha hosszú és kusza lett..

2023. nov. 5. 16:09
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
79%
Én azt nem értem miért kell neked keverni a szart? Attól, hogy te rühelled őket, az unokáik még az unokáik maradnak és lehet jó kapcsolatuk.
2023. nov. 6. 21:21
 42/46 anonim ***** válasza:
77%

Neked ingyen bébicsősz kell vagy képtelen vagy jól érezni magad a férjeddel meg a gyerekkel.

Lássuk csak. Azt írod, a szüleid MINIMUM heti egyszer átmennek, tehát egy napot már tuti nem kell hatszemközt töltened a saját családoddal. De a minimum szó értelmében ez lehet heti több nap is. Te ezen felül ugyanezt a férjed szüleitől is elvárnád (még az anyósodtól is, akit gyűlölsz), tehát minimum a hét felére neked extra társaság kell, hogy szórakoztassanak.

Hát ez normáliséknál nem így megy, hanem fontosabb a privát szféra. Az meg extra szánalmas, hogy állítólag az anyós nagyon gonosz veled, de te mégis azt akarnád, hogy átmenjen, az nem jó, ha a férjed viszi el hozzá a gyereket. Ebből tökre az ingyen bébiszittyó igény jön le.

Az utólag hozzáadagolt kamu infók meg nem érdekelnek. Tizenév gyakorizás után tök egyértelműen felismerhető a szokásos “leírom a nem nagy durranás hisztimet, aztán nem tetszenek a válaszok, szóval addig csűröm-csavarom menet közben a sztorit, amíg nekem adnak igazat” jelenség.

2023. nov. 7. 10:41
 43/46 anonim ***** válasza:
72%
De értsétek már meg, hogy a kérdező nem azt akarja, hogy átmenjem az anyósa. Igazából azt akarja, hogy ne menjen át, meg a férje se vigye a gyereket, és a képükbe vághassa, hogy az ö hibájuk az egész, azért nem láthatják, mert sz*r nagyszülők és így tovább, beléjük akár rúgni, mert utálja őket, azt akarja, hogy sz*rul érezzék magukat és tudják, rossz nagyszülőnek vannak tartva.
2023. nov. 7. 10:50
 44/46 A kérdező kommentje:
Elkepeszto, miket bele nem láttok a kérdésbe, esküszöm olyan válaszok voltak, mintha a kérdést el se olvastátok volna. Nem tiltom el a gyereket a nagyszülőktől, ezt nem tudom hol olvastátok. Amúgy már nem érdekelnek a válaszaitok, mivel egyik se a kérdésre felelt szinte, ment a lepontozás is természetesen.
2023. nov. 7. 20:26
 45/46 anonim ***** válasza:
54%
#44 Jézusom. Valahol elgondolkodtató, hogy egy óvodás szellemi szintjén létező véglények azért csak összekeféltek egy gyereket...
2023. nov. 7. 20:38
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt senki nem gondolatolvasó. Amiket utólag írtál le, azok nagyon durvák. Talán már a kérdesbe is bele kellett volna írni ezeket. Arról nem a válaszolók tehetnek, ha nem írod le rendesen a problémádat.

Másrészt ha tényleg ilyen szemét az anyós, akkor a férjeddel beszéld meg, hogy minek viszi hozzájuk. Ha nekem ilyeneket modnana anyós, a férjem lenne az, aki többet szóba sem áll vele. A tiéd miért nem áll ki melletted?

2023. nov. 7. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!