Hozzátok beeshetnek csak úgy bármikor a nagyszülők, vagy előre kell szólniuk, ha mennek? Ha igen, mennyivel?
Figyelt kérdés
#nagyszülő bejelentkezés
2021. aug. 1. 01:18
1/27 anonim válasza:
Nem kell nekik, de szólnak maguktól. Ha meg nem alkalmas, akkor azt elfogadják. Nincs ebből probléma.
2/27 anonim válasza:
Max telefonálnak elötte nap, hogy otthon leszünk-e.
3/27 anonim válasza:
Apám nem szól, pedig sokszor elmomndtam, hogy hívjon! 😡
Rendszeresen akkor jön, mikor nekünk a legalkalmatlanabb, de abból sem tanul ha éppen nem vagyunk otthon
4/27 anonim válasza:
Ha élnének, akkor nagyon örülnék neki, ha mindig jönnének, és én is mennék. Nem kéne szólniuk.
5/27 anonim válasza:
Hozzánk sosem toppantak be csak úgy, ha jöttek, akkor ha más nem, indulás előtt felhívtak.
6/27 anonim válasza:
Nem szólnak, így sokszor feleslegesen kocsikàznak....
Olyankor hívnak hogy “nem vagytok otthon?” Mikor már észlelik, hogy kapu, ajtó, minden zàrva....
Nem lenne egyszerűbb előtte szólni?? De hàt ez van...
7/27 anonim válasza:
Legkésőbb előző este szoktak szólni, hogy jönnek, mert vannak napok, mikor kirándulunk és hiába állnának a kapuban másfél óra vezetés után. A másik oldali nagyszülőknek azt mondom mindig, hogy bármikor nyitva az ajtónk, előre szoktam üzenni a terveinkről, de így sem jönnek. Nagyon más a viselkedésük, de nekem mindegy is, én egyformán megírom nekik, ha például vasárnap elmegyünk ,de ugyanolyan eséllyel jöhetnek mindig.
8/27 anonim válasza:
Nem látogatnak meg soha, de ha meg is tennék előrejelzés nélkül nem jutnának be.
9/27 anonim válasza:
Bármikor jöhetnek, de szoktak szólni, mert már nem fiatalok, a felesleges mászkálás nem fér bele nekik, ha nem vagyunk otthon.
10/27 anonim válasza:
60 km-re lakunk és soha nem megyünk magunktól, csak ha ők hívnak.
Ez általában 2 hetente fordul elő.
Eszembe nem jutna SENKIRE, még a gyerekeimre sem hívás nélkül rárontani.
Ők viszont akkor jönnek, amikor akarnak. Ha éppen boltban vagy itt-ott vagyunk, van kulcsuk, aztán hamarosan előkerülünk. Ettől függetlenül ők is mindig szólnak előre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!