Lányok! (Fiúk?) A valaha (kb. 10 évvel ezelőtt) 20-60 milliós autók közül az igazán SZÉPEK számotokra melyek, melyeknek ára mára "csupán" 7-12 millióra csökkent le. (Tudom, a vételárra még pluszban jönnek a rettenetes éves fenntartási költségek.)
Azért elsősorban a lányok véleménye érdekel, mert az ilyen jellegű kérdéseket a férfiak inkább csak egymás között szokták megvitatni. (De ha írnak éppen férfiak/fiúk olyan típusokat, melyekre én eddig nem is gondoltam, annak is örülni fogok!)
Szigorúan szimpátia alapján írjatok, hiszen egy ilyen kérdés megválaszolása teljesen szubjektív.
Tehát 10 éve volt 60 milla, most meg csak 7, és csajozós autónak kell? 🤣🤣🤣
"De ha írnak éppen férfiak/fiúk olyan típusokat, melyekre én eddig nem is gondoltam"
Mikre gondoltál eddig?
Nem igazán értem. Hogy jön most ide holmi csajozás?
"Mikre gondoltál eddig?"
Ismét félreértettél valamit. Én kérdezek tőletek, nem ti tőlem. Tudtommal. :))
Listázásra fel! Várom!
Maserati granturismo,Audi r8, (ez mondjuk kicsit drágább),Audi s5,rs5, Jaguar F type,
Corvette c7, Bmw m4,m6 stb. hirtelen ezek jutottak eszembe,amúgy tervben van a felsoroltak közül valamelyik megvétele.
Hát én nemtudom utolsó, de ponthogy az Audiknál eléggé látszik a generációváltás.
Ha már a németeknél maradunk, akkor szerintem a BMW-k az F10 és az F30 óta eléggé egysíkúak.
A laikus semmit sem tud megmondani, főleg aki nem is vezet. Egy modernebb formára, vagy frissen mosott autóra már azt hiszik, hogy most gurultál ki a szalonból.
"Egy 2010-ben megjelent Audi A8-as most is gyönyörű és nem elavult forma, sokak szerint sokkal szebb mint az újabb."
Persze, hogy szebb, mivel a kockásított legújabb gyártású kívül, belül dögunalmas lett. De főleg belül. Majdnem éppen olyan üres belül, és egysíkú kívül, mint egy Tesla...
Erre most az S-Osztály is másolta a Saszla élhetetlenül semmi belterét. "Örülök"...
"Szerintem a BMW-k az F10 és az F30 óta eléggé egysíkúak."
Ez is igaz. Hooydonk formái egymást utánozzák - de (állítólag) ez "kell" az ilyen autókat vásárlóknak. Mindig csak ugyanaz...
Ezért kérdeztem volna - főképp - lányoktól, hogy nekik mi a szép. Mivel ők máshogy látják, nekik a szépségről nem feltétlen az évek óta változatlan formaszegénység jut az eszükbe. Szerencsére. :) Míg elsőke magában össze nem keverte az ízlést holmi nőzéssel. Mintha az egy autóval menne.... :))
Úgyhogy lányok, klaviatúrára fel, írjátok le, számotokra mi a szép, hátha lesz itt hamarosan egy-két olyan remek formatervű autó, amire én meddig ég csak nem is gondoltam! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!