Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok! (Fiúk?) A valaha (kb....

Lányok! (Fiúk?) A valaha (kb. 10 évvel ezelőtt) 20-60 milliós autók közül az igazán SZÉPEK számotokra melyek, melyeknek ára mára "csupán" 7-12 millióra csökkent le. (Tudom, a vételárra még pluszban jönnek a rettenetes éves fenntartási költségek.)

Figyelt kérdés

Azért elsősorban a lányok véleménye érdekel, mert az ilyen jellegű kérdéseket a férfiak inkább csak egymás között szokták megvitatni. (De ha írnak éppen férfiak/fiúk olyan típusokat, melyekre én eddig nem is gondoltam, annak is örülni fogok!)

Szigorúan szimpátia alapján írjatok, hiszen egy ilyen kérdés megválaszolása teljesen szubjektív.

2021. ápr. 10. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Tehát 10 éve volt 60 milla, most meg csak 7, és csajozós autónak kell? 🤣🤣🤣

"De ha írnak éppen férfiak/fiúk olyan típusokat, melyekre én eddig nem is gondoltam"

Mikre gondoltál eddig?

2021. ápr. 10. 18:39
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem. Hogy jön most ide holmi csajozás?

"Mikre gondoltál eddig?"

Ismét félreértettél valamit. Én kérdezek tőletek, nem ti tőlem. Tudtommal. :))

Listázásra fel! Várom!

2021. ápr. 10. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Mercedes CL-osztály esetleg.
2021. ápr. 10. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Skyline GT-R
2021. ápr. 10. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Maserati granturismo,Audi r8, (ez mondjuk kicsit drágább),Audi s5,rs5, Jaguar F type,

Corvette c7, Bmw m4,m6 stb. hirtelen ezek jutottak eszembe,amúgy tervben van a felsoroltak közül valamelyik megvétele.

2021. ápr. 10. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
A ócska golddiggert megkapod bármilyen lepukkant fekete 10+ éves Audi-val, BMW-vel, a pénzéhesebbek meg szóba se állnak veled a lerúgott német orvos boltbajárós kocsijában
2021. ápr. 11. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
2010 körüli autók olyanok, ahogy nézem az utakon, hogy laikusok meg sem mondják, hogy 2018as, vagy 2010es az autó. Főleg hogy a legtöbb új modellnél szinte alig változik a külső az elődhöz képest. Pl egy 2010ben megjelent Audi A8 most is gyönyörű és nem elavult forma, sokak szerint sokkal szebb mint az újabb.
2021. ápr. 11. 08:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát én nemtudom utolsó, de ponthogy az Audiknál eléggé látszik a generációváltás.

Ha már a németeknél maradunk, akkor szerintem a BMW-k az F10 és az F30 óta eléggé egysíkúak.

A laikus semmit sem tud megmondani, főleg aki nem is vezet. Egy modernebb formára, vagy frissen mosott autóra már azt hiszik, hogy most gurultál ki a szalonból.

2021. ápr. 12. 18:06
 9/10 A kérdező kommentje:

"Egy 2010-ben megjelent Audi A8-as most is gyönyörű és nem elavult forma, sokak szerint sokkal szebb mint az újabb."

Persze, hogy szebb, mivel a kockásított legújabb gyártású kívül, belül dögunalmas lett. De főleg belül. Majdnem éppen olyan üres belül, és egysíkú kívül, mint egy Tesla...

Erre most az S-Osztály is másolta a Saszla élhetetlenül semmi belterét. "Örülök"...

"Szerintem a BMW-k az F10 és az F30 óta eléggé egysíkúak."

Ez is igaz. Hooydonk formái egymást utánozzák - de (állítólag) ez "kell" az ilyen autókat vásárlóknak. Mindig csak ugyanaz...

Ezért kérdeztem volna - főképp - lányoktól, hogy nekik mi a szép. Mivel ők máshogy látják, nekik a szépségről nem feltétlen az évek óta változatlan formaszegénység jut az eszükbe. Szerencsére. :) Míg elsőke magában össze nem keverte az ízlést holmi nőzéssel. Mintha az egy autóval menne.... :))

Úgyhogy lányok, klaviatúrára fel, írjátok le, számotokra mi a szép, hátha lesz itt hamarosan egy-két olyan remek formatervű autó, amire én meddig ég csak nem is gondoltam! ;)

2021. ápr. 12. 18:23
 10/10 anonim válasza:
Én fiú vagyok de én Delorean-t szeretnék. főleg hogy már van elektromos is :)
2021. ápr. 14. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!