Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valoban sok no kielegiti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valoban sok no kielegiti oralisan is a parjat? Ez mar hozzataetozik az egyuttlethez?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 10:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
0%
40. Hat ha leszopod kemenyen akk mit csinaljon ha nem elelvez? Neked kellenr tudni kontrolalni mikor csapja vissza beled.
2022. nov. 15. 20:46
 42/66 anonim ***** válasza:
0%

40

Szerintem ez egy korrekt együttlét, nincs vele gáz. Nálam is volt sokszor hogy szopott eldurrantam, ekkor nyilván kértem a csajt serénykedjen hogy újra felálljon, aztán megint elélveztem kb 2 perc alatt punciban. Így 3 orgazmust is sikerült elérnem. Férfiként kielégítőek ezek a rapid aktusok is. Nőnek kell azért készségesnek lenni. Csináld mert szereted, elvárni nem korrekt.

2022. nov. 15. 21:00
 43/66 anonim ***** válasza:
100%
Aha én kérek elnézést akkor. Értem, szex akkor ennyi hogy engem használnak és tilos elvárni viszonzást. Lehet ilyen áron akkor nem kérek belőle.
2022. nov. 15. 21:02
 44/66 anonim ***** válasza:
47%
Én viszonzas nélkül is szopok,de olyannal nem lennék együtt,aki nem elegít ki.Olyannal meg főleg nem,akinek két perc az egész szex.Előjateknak is csinalom,le is nyelem,de utána dugás van rögtön.Aki nem tud rendesen dugni,meg megy a lecesbe.
2022. nov. 15. 21:04
 45/66 anonim ***** válasza:
0%
De akkor ha dugást vársz cserébe az viszonzás. Te se szopsz akkor viszonzás nélkül. Nem értem miért lettem lepontozva, 42 voltam.
2022. nov. 15. 21:06
 46/66 anonim ***** válasza:
51%
Mert a dugás neked nem jó?
2022. nov. 15. 21:28
 47/66 anonim ***** válasza:
0%
Csak reszelni is unalmas.. szuz him tsrsaim azt hiszik az mennyire jo.. igen 2-3 honapig max kieled magad utana mimt ha kiverned kb.
2022. nov. 15. 21:38
 48/66 anonim ***** válasza:
47%

Szopás? Abban nekem mi a jó? Semmi.Akkor nem is csinálom.

Ha tetszik, tetszik, ha nem, ott az ajtó.

2022. nov. 15. 21:40
 49/66 anonim ***** válasza:
24%
Jó nagy kamusok ezek a nők. Tele kommentelnek minden szopásos kérdést azzal hogy ők biza minden viszonzás nélkül szopnak, aztán kiderül a turpisság. Csak akkor nem kell fényezni magatokat, ugyanúgy elvártok ti is. De itt is írta valamelyik hogy nem szabad viszonzást várni érte. Igaza is van.
2022. nov. 15. 22:28
 50/66 anonim ***** válasza:
51%

Nem azt írtam, hogy nem szabad viszonzást várni. Azt írtam, hogy aki viszonzást vár, az nem igazán szeret szopni.

Ha lenne farkam, és valaki leszopna, a csillagokat lehoznám neki az égről. Undorító dolog.

2022. nov. 15. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!