Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ker tolem fel ev utan izgi kepet? Van ezzel baj?
Figyelt kérdés
Igazabol talalkozni nem tudunk most. Fel eve ismerjuk egymast 1x talalkoztunk csak sajnos, nagyon sok dolog miatt nem tudunk.
Most fel ev utan elkezdte mondani nekem hogy kuldjek neki izgi kepet.
Miert? Nem vagyok jartas ezekben, csak kivancsi milyen a testem vagy egyes reszei? Vagy mi a celja a keppel?
Amugy nincs vele bajom, mar nem ismerkedi szakaszban vagyunk. Csak jobb lett volna tobbet talalkozni elotte, de mivel nem tudunk talan sokkal erthetobb hogy latni akarja mégjobban a testem.
tegnap 12:16
2/10 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy eleget kellene tenned a kérésének... Vagy küldhetsz neki egy, tőled teljesen független "izgi" képet.
A téged érintő izgalmakat hagyjátok meg a találkozóra! - szerintem
4/10 anonim válasza:
Hat levelezzetek akkor kep nelkul,ha biztosan tudod h o az.
5/10 anonim válasza:
3; ez nem dicsőség
Kérdező: ésszel, ne mással gondolkodj!
6/10 anonim válasza:
Nem küldenék. Legyen rám élőben kivancsi.
9/10 anonim válasza:
1x taliztatok akkor ez még csak ismerkedés, mindegy ha 10 évig húzod is.
10/10 anonim válasza:
Ki akarja verni rád és aztán mutogagni akarja a haverjainak, hogy neki ilyen nők küldenek képet. Ha szerencsés vagy, akkor a haverjai is kiverik majd a képedre, amit neki küldesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!