Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem függ össze a kettő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem függ össze a kettő? Miért nem hiányzik neki?

Figyelt kérdés

Páromat megöleltem ma, de nem ölelt vissza

Kérdeztem tőle, neki nem hiányzik néha egy ölelés? Azt mondta, nem, és köszöni de megvan nélküle is

Viszont azért szereti ha megölelem, mert szerinte az h nem igényli, nem függ össze azzal, h nem szereti

🤷‍♀️🤔

máj. 26. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Kb a birtoklással hasonlitanám az egészet.

Érzelmek szeretet szerelem híjján nem nyújtja nem is igényelné, de mivel kell a f.x p.na, a nő ne menjen félre, legyen hű, szolgálatkész", ezért jó ha van neki visszajelzés hogy simán kéznél van még a nő most is hasznalható, es ebben nincs meginogtatva.

Az ölelések stb hanyagolásával nem szeretethiánya alakulna ki(mivel arra szuksége sincs), hanem féltékenysége csak(nem e le lesz cserélve másik palira)

A birtoklás pont ilyen. Sokan és sok pasi is ezt nagyban keveri a szerelemmel is. Sok birtokló azt hiszi magáról hogy szerelmes közben azt se tudják mi az.

máj. 26. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
*jav fix p.na
máj. 26. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Kissé autista lehet a srác... Vagy nagyon.
máj. 26. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Értendő úgy, hogy jó egótunning vagy.
máj. 26. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Tud-e egyáltalán ölelni? Neki ilyenben volt-e már része: azaz volt-e szülői mintája az ölelésre? Nincs esetleg az érintéssel problémája?

Én nem szeretem az érintést, az ölelést és tsi.-t egy meghatározott ok miatt.

máj. 26. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt nincs szerelem,halott kapcsolat
máj. 26. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Tudja, hogy megcsalod....
máj. 26. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:

#7 eszemben sincs megcsalni

Nem más ölelésére vágyom, hanem az övére

máj. 26. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem igazán tetszel neki és ezért nem akar ölelgetni. Szóval lehet, hogy azért jött össze veled, mert már nagyon padlón volt a régóta szingliségtől és nem akart már tovább egyedül lenni.
máj. 26. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
De nem szeret téged kàr erőltetni ezt...
máj. 26. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!