Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most költöztem össze barátnőmmel,de hiányzik kicsit a régi életem ez normális?
En ugy hogy nekem már nem a gyerekkor hianyzott szzlok tesok hanem maga a srac.
Nem anyukaval akarok aludni már hanem a szerelmemmel.
Ott is lehet bőségesen kaja, csak be kell vasarolnotok es főzni :)
Tedd otthonosa a lakást bakker..
Ne hisztizz anyu után.
Aludjatok külön szobába. Mi is szinte a kezdetek óta külön alszunk. Én eleve éjszakai bagoly vagyok, de ha el is alszok, sokat forgolódok, rugdosódok, nem igazán lehet mellettem aludni. Férjem horkol, én meg azt nem tudom elviselni.
Így kipihentek vagyunk, és van mindkettőnknek egy-egy kis saját vacka, ahol ha akarunk magunk lehetünk.
Az anyuciról való leválás az más kérdés. Bele fogsz tanulni a felnőtt életbe, csak akarni kell, illetve ne próbáld a barátnődet anyapótléknak használni, mert annak nem lesz jó vége. Ha kaját akarsz, akkor ne arra várj, hogy eléd tegyék, hanem menj el a boltba és főzz valamit. A szomszédokhoz is nyugodtan bekopoghatsz bemutatkozni, mindjárt nem lesznek teljesen idegenek.
leginkább úgy jön le, hogy a felelősség hiánya hiányzik, meg az, hogy otthon elédraktak mindent és nem rajtad múlt, van-e kaja meg tiszta ruh...
baszki tessék már felnőni.
ha az egy szobában alvás nem jön be hosszútávon, aludjatok külön, nem kötelező minden párnak együtt aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!