Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a támogatói kapcsolatról? Kaptam egy lehetőséget, jól jönne a pénz, de nem tudom mit tegyek.
51-es!
Mondtam, ez csak nézőpont kérdése. Szerinted az a szánalmas aki megvesz egy másik embert, szerintem meg az, akit meg lehet venni!
Egyébként én csak leírtam a kérdezőnek egy történetet, amit te egy csöppet túlgondolsz. Én szerettem volna, ha ideköltözik, ő mondta, hogy neki az úgy nem lesz jó, én meg mondtam, hogy nekem meg így nem lesz már jó, és megköszöntem neki az eddigieket, aztán ment mindenki a dolgára.
Te meg idejössz, és nagyobb patáliát csapsz ebből a dologból mint a konkrét lány akiről írtam.:)
Minden szavadból látszik, hogy konkrétan idegbeteg vagy ettől az egész témától. Pedig ez létező dolog ha tetszik, ha nem!
Hát igen.
Külső szemlélőként: a nő gáz, mert csak így tud pénzhez jutni vagy könnyen akar. A férfinek gáz, mert a pénzén kívül más értéke nincs amivel nőt fogna.
Akik benne vannak: egy férfi legegyszerűbben úgy kap nőt, ha a zsebébe nyúl, így nem kell sokat melózni érte és a nő úgy kap legkönnyebben pénzt, ha kiveszi a férfi zsebéből, így nem kell sokat melózni érte. És mind a ketten nyertek, jól jártak, aki külső szemlélőként meg ennyire idegbajos ezen, ott azért vannak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!