Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a támogatói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a támogatói kapcsolatról? Kaptam egy lehetőséget, jól jönne a pénz, de nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 12:32
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Te szerencsétlen, azért kellett menesztened a lányt, mert a te egybites gondolkodásod nem fogta fel, hogy a lába közét tudtad megfizetni, a barátnő feelinget már nem. Miért nem költözik hozzád, miért nem jó neki? Mert azt nem tudtad kifizetni neki. Hidd el, ha nem állt volna rosszul anyagilag, mert tudnák támogatni a szülei, még ennyit se tudtál volna belőle kapni. Ha te ezt nem érzed szánalmasnak, akkor itt nem velem van a probléma
2022. nov. 1. 21:41
 52/56 anonim ***** válasza:

51-es!

Mondtam, ez csak nézőpont kérdése. Szerinted az a szánalmas aki megvesz egy másik embert, szerintem meg az, akit meg lehet venni!

Egyébként én csak leírtam a kérdezőnek egy történetet, amit te egy csöppet túlgondolsz. Én szerettem volna, ha ideköltözik, ő mondta, hogy neki az úgy nem lesz jó, én meg mondtam, hogy nekem meg így nem lesz már jó, és megköszöntem neki az eddigieket, aztán ment mindenki a dolgára.

Te meg idejössz, és nagyobb patáliát csapsz ebből a dologból mint a konkrét lány akiről írtam.:)

Minden szavadból látszik, hogy konkrétan idegbeteg vagy ettől az egész témától. Pedig ez létező dolog ha tetszik, ha nem!

2022. nov. 1. 21:58
 53/56 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos létező. Mindkettő szánalmas, de van, amikor a te oldalas a szánalmasabb. Ha mindezt egy nő azért teszi, mert egy szép táska kéne neki, akkor az nálad is szánalmasabb, ha viszont nincs más lehetősége, akkor te vagy a nyomi, hogy kihasználod. Pénz nélkül nem megy, ronda vagy , esetleg unalmas ?
2022. nov. 1. 22:03
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen.

Külső szemlélőként: a nő gáz, mert csak így tud pénzhez jutni vagy könnyen akar. A férfinek gáz, mert a pénzén kívül más értéke nincs amivel nőt fogna.

Akik benne vannak: egy férfi legegyszerűbben úgy kap nőt, ha a zsebébe nyúl, így nem kell sokat melózni érte és a nő úgy kap legkönnyebben pénzt, ha kiveszi a férfi zsebéből, így nem kell sokat melózni érte. És mind a ketten nyertek, jól jártak, aki külső szemlélőként meg ennyire idegbajos ezen, ott azért vannak bajok.

2022. nov. 2. 02:16
 55/56 anonim ***** válasza:
Nem vagyokn idegbajos, nem tudom miért próbálod rám erőltetni. Szimplán leírtam a véleményem és tanácsoltam a kérdezőnek, hogy ne menjen bele ilyesmibe, mert nem éri meg. Nem én élek így, egyik részről sem, úgyhogy a probléma nem velem van, ne haragudj, hogy kritzálni mertem az ilyen embereket, nem az én dolgom, mint említettem, a véleményemet írtam le egy kérdés alá.
2022. nov. 2. 06:23
 56/56 anonim ***** válasza:
52%
Hát kérdező engem nem idegenek véleménye befolyásolna. Ha neked szimpi a pasi egy próbát megér. Más nem abba hagyod amikor akarod. Ha nem lenne kapcsolatom és amúgy jól kijönnék egy ilyen pasival én simán csinálnám. Nem kell tudni senkinek hogy nem a pasim. Ha meg kiderül hát senki véleménye nem érdekel.
2022. nov. 2. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!