Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a támogatói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a támogatói kapcsolatról? Kaptam egy lehetőséget, jól jönne a pénz, de nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 12:32
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
16%

Kit érdekel más véleménye.

Ha szimpi is a férfi akkor menj bele és kész. Nem kell reklámozni!

N 30

2022. nov. 1. 12:57
 12/56 anonim ***** válasza:
68%
10 nem mindenki egy vadbarom amúgy!
2022. nov. 1. 12:59
 13/56 anonim ***** válasza:
15%
11-nek igaza van. Eggyel több krva, nem mindegy? Tedd, ami jólesik :)
2022. nov. 1. 12:59
 14/56 anonim ***** válasza:
19%
Csodálkoztok hogy nincs normális kapcsolat a világon és egyre több a válás, de azért Ku.vásítsuk a világot! Gratulálok!
2022. nov. 1. 13:01
 15/56 anonim ***** válasza:
68%
14! Tegyél érte, h legyen normális kapcsolatod, ennyire egyszerű...más életéhez meg semmi közöd.
2022. nov. 1. 13:05
 16/56 anonim ***** válasza:
100%
Félreérted, jó a kapcsolatom, én a társadalomra értettem és nem szólok bele, csak a véleményemet mondtam el!
2022. nov. 1. 13:10
 17/56 anonim ***** válasza:
28%
Nincs baj ezzel. De a profik ugy csinaljak hogy szerelmet szinlelnrk a 20 evvel oregebb fonoknek " jaj olyan szexi vagy boss". Flortolnek, magukba bolonditjak. Puedesztara emelik. Parszor lefekszenek vele penz nelkul,es sovargo szerelmes szemmel nezik es utana a pasi kotelessegenek erzi az ajandekokat. Amikor ad, akkor eloszor majdnem visszautasitja es azt mondja " jaj nem azert vagyok veled mucus,tudod jogy imadlak.' de kozben a ferfi latja az arcan hogy tetszik neki az ajandek. Es innentol a pasi fuggo lesz, folyton oromet akar okozni a nonek hadd oruljon, az meg egyre vidamabb es boldogabb lesz az egyre dragabb ajandekoktol. Utana mar ki is fejezi miket szeretne.
2022. nov. 1. 13:10
 18/56 anonim ***** válasza:
57%

Itt mi van az emberekkel, mi ez, hogy így lehordjátok itt az embert?

Mert mosni, főzni, takarítani egy olyan emberre akinek kedves szava nem volt 5 éve a nőhöz, az aztán sokkal méltóságteljesebb feladat, igaz?

Bejön a pasi pénztől függetlenül is? Ha olyan helyzetben lennék és olyan férfi ajánlaná, én belemennék. Nem kell tudnia senkinek.

Viszont, ha egyébként egyáltalán nem vonzódnék az adott emberhez, nem mennék bele, az lélekölő dolog..

2022. nov. 1. 13:12
 19/56 anonim ***** válasza:
84%

Pont egy ilyenben vagyok, mint támogató. Nem kérek lakbért tőle, ingyen lakhat, plusz veszek neki ezt-azt, drága eszközöket, ami mindig kell neki az egyetemhez. Cserébe heti egyszer együtt vagyunk, nála vagy nálam. Aranyos, rendes kis csaj, de bevallom, a pénzemért rendesen meg szoktam neki adni, kiélem rajta magamat (semmi beteg dolog, de azért nem finomkodok). Tisztelettel, baráti szinten beszélek vele, aranyos is, de én magamban végülis a k_rvámnak tekintem, akiért fizetek azért, hogy azt nyújtsa az ágyban, amit kérek tőle, az adott pillanatban. Az elején óckodott egykét dologtól, de megbeszéltem vele, hogy ez nekem arról szól, hogy élvezzem a dolgot, amikor szexelünk, nem a barátnőm, akivel vissza akarom fogni magam, így ezt tisztáztuk. Szóval, én azt mondom, hogy ha belemész, akkor viszont tartsd szem előtt, hogy durván fogalmazva "hol a helyed", mert a pasi hamar rád fog unni és vége a dolognak.

36ff

2022. nov. 1. 13:13
 20/56 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem itt a legtöbb ember csak irigy a pénz miatt.
2022. nov. 1. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!