Mit tennétek akkor ha egy hétig bármit megtehetnétek? Nem számítana, sem a pénz, sem a kapcsolatok, tehát lehetőségetek lenne bármit megtenni anélkül, hogy akadályoznának.
Egy napra átváltoznék fiúvá és lefeküdnék egy nővel:D
22/L
"Nem számítana, sem a pénz, sem a kapcsolatok"
Ha a kapcsolat alatt az emberek érzéseit értem akkor...
Nagy eséllyel ebben az esetben az eutanáziát választanám!
egy nővel így is lefeküdhetsz :D
egyébként jó irányba indultatok el, jöhetnek a vadabb és az egyszerűbben megvalósítható dolgok is
nem, kapcsolatok alatt a befolyásosságot, szebben a kapcsolati tőkét értettem
viszont érdekes (és egyben ha jól értem szomorú is) amit írsz kedves 3.
Először is, megbocsátanék mindenkinek.
Aztán lefeküdnék az első válaszolóval, minden nap, és persze szexelnénk, nem aludnánk (de azt is, mert az is jó).
Aztán gondolván a jövőre, kombinációs lottószelvényeket töltenénk ki, váltogatva a kaparós sorsjegyekkel ipari mértékben.
Legvégül... azt a bizonyos tudjátokkit, aki a mindenható istennek képzeli magát ebben az országban, azt ároktakarításra kötelezném, hogy megtanulja milyen is az, ha az ember dolgozik, és nem csak csal, lop, hazudik.
Úgy értem, hogy te nem változnál át.
Aztán ha letelt az egy hét, a sok sok pénznyereményből bejárnánk a világot. (és persze ugyanúgy szexelnénk továbbra is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!