Mit tennétek akkor ha egy hétig bármit megtehetnétek? Nem számítana, sem a pénz, sem a kapcsolatok, tehát lehetőségetek lenne bármit megtenni anélkül, hogy akadályoznának.
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok vajon ki meddig tudja elereszteni a fantáziáját. Lehet felfogni viccesen is a kérdést, de ha lehet komoly dolgokat is írjatok. kor/nem ha nem gond jöjjön a válasz után.2013. jan. 3. 00:18
11/15 anonim válasza:
Szeretném megtudni, hogy mit gondolnak valójában az emberek rólam. Az első benyomásukra vagyok kíváncsi és arra, hogy aztán hogyan viselkednek, ha nem vagyok jelen, mit éreznek, stb. Szeretnék megtudni minél többet más emberekről, hogy miért viselkednek jól, vagy rosszul, mi történik az életükben és ilyenek.
12/15 anonim válasza:
Kifosztanám a New York alatt lévő aranybankot, a 99 %-át odaajándékoznám a tényleges rászorulóknak, szegényeknek, és az egészségügy javítására fordítanám az összes országban.
Ha ennyit megtehetnék, más nem is kellene.
13/15 anonim válasza:
Ha istent akarsz játszani, nem lenne egyszerűbb meggyógyítani mindenkit?
14/15 anonim válasza:
Én a Földön megvalósítható dolgokat értettem alatta. Ha természet feletti csodákat nem tudnék tenni, akkor ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!