Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a támogatói kapcsolatról? Kaptam egy lehetőséget, jól jönne a pénz, de nem tudom mit tegyek.
"A prostitúció általánosan a személyi szabadság kiszolgáltatása fizetségért vagy befolyásért. Prostitúciónak nevezik a fizetség ellenében nyújtott szexuális szolgáltatást is. A prostituált szó a latin „prostere” igéből származik, jelentése: kiáll, árul, árulja magát."
"Nem különíthető el az általában vett prostitúciótól a kitartott szerető esete, aki elsősorban az anyagi támogatásért cserébe enged támogatója szexuális kívánságainak."
Forrás: Wikipédia
Mi az amihez nem volt kedve?
Lány vagyok, és elég fiatal. Egyedül élek a fővárosban, dolgozom illetve suliba járok, vidékről jöttem Pestre, jelenleg munkásszállón élek és minden hónapba a fizetésemből küldök haza a tesómnak aki 13 éves, hogy adjon belőle mamának és a szüleimnek, igaz nem sok, 100 ezer, a maradék 100 ezer pedig nekem marad a tanulásra, illetve kaját venni a mindennapokra, buszjegy, tisztálkodás, gyógyszer stb.
Egy férfi ajánlatot tett nekem, a lelkem mélyén undorodom ettől, de ez nagyon jó lehetőség lenne, többet tudnék haza küldeni. Mielőtt bárki bele kötne, a szüleim is dolgoznak, de az összeg semmire nem elég…. Nem tudom mennyire lehet megérteni, de remelem van itt legalább egy olyan ember aki megérti
Több nőt is támogattam már(javarészt egyetemistákat), tehát nincs vele semmi bajom. Találkozik a kereslet a kínálattal, ennyi.
Viszont azt látom, hogy nagyon sok lány bután csinálja a dolgot. Nem teljesíti azt, amiben az elején megegyeztünk, vagy összevissza hazudozik tök feleslegesen.
A legutóbbi lánnyal kb. fél évig jártunk össze, ezalatt végig azt hazudta nekem, hogy van komoly kapcsolata. Persze tudtam, hogy nincs. Pedig ha nem hazudott volna, sokkal többet tudtam volna neki segíteni. Lakhatott volna nálam ingyen, így a pénz amit kapott tőlem megmaradt volna neki. És autót is tudtam volna neki adni használatra, mert az sem volt neki. Nyugodtan tudta volna csinálni a mesterképzését, anélkül, hogy dolgoznia kellett volna mellette.
Ehelyett végig hazudott nekem, amit aztán fél év után meguntam, és elköszöntem tőle. Most keresi az albérletet ahová beköltözne harmadiknak, negyediknek, ötödiknek mások mellé, mert egyedül nem tud fenntartani egy egész albit.
Sántít az egész sztori. Ha a szüleid elhunytak volna, az még kb hihető lenne.
Ha meg igaz, ezek alapján akkor sem éri meg, de te tudod...
#34 Óh, hogyne akadna itt olyan ember, aki megérti :D
Több is van, majd írnak neked privit, és egyeztettek a részletekről :D
Abba is bele kell gondolnod hogy mennyit ér ez meg neked, nehogy a támogatás lehúzás legyen és egy prostinál is kevesebbet kapj bizonyos szolgáltatásért, rafinált emberek vannak, még az sem biztos hogy néhány dugás után kapsz egyáltalán valamit!
Vagy eleve kap egy olcsó másokkal nem szexelő prostit, már bocs a kifejezésért!
Nem tudom a tarifákat, de lehet olcsóbban jön ki ha keres egy naiv lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!