Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a támogatói kapcsolatról? Kaptam egy lehetőséget, jól jönne a pénz, de nem tudom mit tegyek.
Mikor még fiatalabb voltam, én is ítélkezve mondtam az ilyesmire, hogy fújj k*rva stb. Azóta már idősebb lettem, és nyitott szemmel járok a világban, ahol bizony nagyon sok az álszent ember.
Egy valamit megtanultam: Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Én ugyan NEM lennék (NEM voltam) ilyen támogatói kapcsolatban, viszont nem is török pálcát senki felett.
Aki nem dugja a fejét a homokba az elismeri, hogy egyre több az ilyen "kapcsolódás".
Mit gondoltok sok nőnek hogy van finanszírozva a diplomája?
Amikor gratulálsz valakinek mert diplomát szerzett sokszor nem is tudod ki "fizette". Hány egyetemista van aki így oldja meg az anyagiakat?
Vagy van akinek az albérletét fizeti így egy pasi. Sorolhatnám napestig mennyi ilyen sztorit lehet hallani.
És még hány olyan párkapcsolat címszó mögé bújtatott támogatói kapcsolat van, ahol a nőt minden létező téren pénzeli a pasija. Na akkor az mennyivel jobb? Úgy már ok, ha azt mondjuk hogy párkapcsolatban vagyunk azért fizet mindig mindent a pasi?
Akinek NEM inge ne vegye magára!!!
Természetesen amit írtam az NEM összekeverendő egy normális párkapcsolattal.
De én a mai fejemmel azt mondom, hogy nem ítélek el senkit aki így él. Ha ő úgy érzi, hogy neki ez megkönnyíti valamilyen szempontból az életét akkor tegye meg. Lelke rajta.
Lehet hogy egyébként ez egy troll kérdés, és csak arra megy ki az egész hogy minél több válaszoló lek*rvázza az ilyen nőket. Én nem fogom megtenni. Senkinek semmi köze, hogy ki hogy éli a magánéletét.
A nők nagy része, aki azt mondja, hogy "ha amúgy is szimpatikus a férfi és vonzódsz hozzá" stb, az úgy képzeli el a dolgot, mint egy nyitott kapcsolatot, amiből még pénzt is keres. Ez nem így megy.
A férfi fizet, a nő szolgáltat. Ez nem "barátnőpótlék-kapcsolat", és a csaj nem szólhat bele a férfi igényeibe.
Előre megbeszélés tárgya nyilván a dolog és az igények, de alapvetően ez üzlet, és az üzletben nincs helye a hirtelen változó igényeknek, meg annak, hogy kinek mihhez, vagy mihhez nincs kedve éppen.
Ha azt hiszed, hogy olyan "jogaid" lesznek, mint egy "félig-barátnőnek", akkor nagyot tévedsz, mert ennek pont nem ez a lényege.
Ugyan még nem voltam egy ilyenben sem, de ha fiatal lennék és szingli és a pasi éppenséggel nem taszítana, akkor belemennék. Miért ne? Mivel lenne jobb leállni valakivel, akivel ugyanúgy csak heti 1-2 alkalommal találkozunk, ugyanúgy kb csak a szexről szól a "kapcsolatunk", csak azt hazudjuk, hogy ez szerelemből történik? Nekem egyetemista koromban kb ilyen kapcsolataim voltak csak, mert tanulás és diákmunka mellett nem volt idő tényleges lényegi időt együtt tölteni, a szülőknél lakva annyira nem adta magát a dolog, és így hetente pár este összefutottunk néhány órára, dugtunk meg néztünk valami filmet aztán így ennyi volt, a találkozások közti időben pedig sms-ekben meg messengeren írogattunk egymásnak reggel meg este, és ezt mi párkapcsolatnak neveztük valamiért. Hát ha ez belefér, akkor ha ugyanezt csinálom, esetleg kisebb energiabefektetéssel, és még pénzt is kapok érte, akkor mi a baj azzal? Ha az egyik rendben van, a másik nincs, és csak annyi a különbség, hogy az egyikben anyagilag is jól járok, akkor nem igazán érzem a problémát, őszintén szólva.
Az meg a másik, hogy pl rengetegen élnek olyan kapcsolatban, ahol a nő háztartásbeli, a férfi dolgozik, és ezt "hagyományos családmodellnek" nevezzük, miközben a lényegi szempont nem változik: a nő kap pénzt, ellátást, lakhatást a férfitól ilyen-olyan "szolgáltatásokért". Hogy ez most az otthon melege, a gyereknevelés, a takarítás vagy a szex, esetleg ezek mind együtt, az más kérdés, de ott azon túl, hogy a nő sokszor még csak nem is boldog és elégedett a helyzettel, nem igazán van különbség. Támogatói kapcsolatban legalább nincsenek kötöttségek, akkor lehet lelépni, amikor megelégeled az egészet, 50 éves családanyaként, akit már 25 éve kihasznál a férjed már kicsit nehezebb.
Amúgy meg kit érdekel. Élvezd az életed és éld úgy, ahogy neked jó. Másnak semmi köze hozzá. Amíg két szingli, beszámítható felnőttről beszélünk, addig senkinek semmi joga ítélkezni, ennél sokkal rosszabbak is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!