Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a támogatói kapcsolatról? Kaptam egy lehetőséget, jól jönne a pénz, de nem tudom mit tegyek.
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 12:32
1/56 anonim válasza:
Egyszerű a képlet: Prosti leszel, vagy sem?
A prostitúció definíciója az, hogy pénzért szexelsz. Rágd meg.
3/56 anonim válasza:
Ha pénzt fogadsz el szexért, prosti leszel. Támogatói kapcsolatnak csak a szebb szó miatt nevezik, attól ez még ugyanaz. Hogy nem regisztrálsz rosszlányokra, nem állsz ki a sarokra, akkor nem vagy prosti? De, max. 1 ember prostija vagy, aki a pénz miatt kisajátít, a farokmennyiség nem változtat a tényen.
4/56 anonim válasza:
Szerintem menj bele. Ha már ennyire elgondolkodtat a kérdés, akkor neked, mint erkölcsös nőnek, kb már úgyis lassan véged. Legalább kapsz pénzt a testedért.
5/56 anonim válasza:
Vicces amúgy, hogy állítólag egyenlő a női szex a férfival, nem baj, ha egy nő sok pasival volt, mert ha a férfinak szabad sok nővel lennie, akkor a nőnek is. Igen ám, de miért a nők prostik? Hiába vagyok jóképű, nem érdeklődnek sugarmommy-k irántam...
6/56 anonim válasza:
Én nem állnék kvának. De ha neked belefér, egészségedre.
7/56 anonim válasza:
Sokan még rá is tesznek egy lapáttal mivel kijátsszák a kiskaput , a "nem vagyok prosti kártyát" azzal hogy konkrét kapcsolatban van az illetővel!
8/56 anonim válasza:
"tamogatói kapcsolat"
De szép kifejezést talaltál arra, hogy pénzzé teszed a tested :D
9/56 anonim válasza:
A kérdésben nem szerepel, hogy nő a kérdező.
Viszont nemtől függetlenül, ez prostitúció, kár szépíteni. Mondjuk, tele van a világ ilyen primitív sz*rságokkal, végülis kit érdekel? Viszont én nem mennék bele.
22l
10/56 anonim válasza:
Majd amikor megalázó módon megszégyenít, teljes erőből benyomja a torkodba és még a nyálad is folyik, akkor észreveszed mennyire feladod az emberi méltóságodat!
A női mivoltodat adod fel és csak tárgy leszel!
A többi durva dolgot nem mondom, lehet így is törlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!