Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a támogatói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a támogatói kapcsolatról? Kaptam egy lehetőséget, jól jönne a pénz, de nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 12:32
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha undorodsz tőle, pénz ide vagy oda, hagyd a francba.
2022. nov. 1. 16:16
 42/56 anonim ***** válasza:
13%
Én bele mennék, gondolom diszkrét kapcsolat lenne és csak vele. Nem kell ítélkezni, le a kalappal a kérdező elött, hogy tanul, dolgozik és mellette még családját is támogatja, pedig nem lenne kötelessége.
2022. nov. 1. 16:52
 43/56 anonim ***** válasza:
85%
Akkor a szüleid keressenek jobban fizető munkát, nem a te felelősséged ez. Eszedbe ne jusson. Az a kommentelő, aki pedig sír, hogy hazudott a kitartottak. Te venni akartál egy barátnőt, hát neki nem jöttél be annyira, hogy veled is éljen, lehet most boldogabb.
2022. nov. 1. 20:17
 44/56 anonim ***** válasza:
52%

43-as!

Ostoba vagy!

2022. nov. 1. 20:21
 45/56 anonim ***** válasza:

44.

Miért is?

2022. nov. 1. 20:29
 46/56 anonim ***** válasza:
71%

Sztm ezen felesleges vitázni.

Kérdező! Ha tetszik is és szexuálisan is ellenél vele (tetszik meg megbeszélitek kinek mi fér bele) akk csináld.

Nem kell senki orrára kötni.

Ha nem megy, akk meg otthagyod és kész.

Itt a legtöbben játsszák az agyukat...

2022. nov. 1. 20:40
 47/56 anonim ***** válasza:
60%

Ja, 43.

Te vagy, akinek inkább kamuzott a kitartottja. Akkor felvilágosítalak, arra a heti 1 órára valahogy kibírta veled, hogy ne hányja össze magát, de annyit nem tudtál neki nyújtani, hogy komolyabban veled legyen, nem akart veled élni és az autódat használni, nem érte meg neki. A heti egy órában pedig, összeszorított szájjal, valahogy kibírta. Sok ilyen lányt ismertem, inkább a hozzád hasonlóak ne tudjátok meg, hogy hogyan gondoltak rátok.

2022. nov. 1. 20:45
 48/56 anonim ***** válasza:
#47 Ez kb erről szól. Pont, mint a k*urvák: valahogy kibírod, aztán kifizetnek.
2022. nov. 1. 20:46
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

48.

A Punch tele van kurv.val, nem véletlen. Azért normális nő nem megy bele ilyesmibe, mivel ez is prostitució. A másik, szerintem a kérdező szülei sem örülnének egy ilyen pénznek. A harmadik dolog pedig, itt egy két kommentelő pasi, hát ennyire szánalmas nyomokat, pénz nélkül egy nőt nem tudnak összeszedni, aztán játszák az eszüket, naív, kiszolgáltatott lányoknál, hogy tudják, hol a helyük stb.bkérdező, tényleg egy ilyen nyomnak akarsz kiszolgáltatva lenni

2022. nov. 1. 20:55
 50/56 anonim ***** válasza:
0%

Bírom, hogy ti nők mindenből ki tudjátok hozni, hogy "szegény, elnyomott nők,meg azok a szemétláda férfiak"!

" Te venni akartál egy barátnőt"

Ha egyszer árulta magát, akkor miért ne vettem volna meg?

" Az a kommentelő, aki pedig sír , hogy hazudott a kitartottak"

Miért sírnék? Világosan leírtam, hogy én zavartam el őt. Ő jött volna továbbra is.

" valahogy kibírta veled, hogy ne hányja össze magát,"

És mégis jött hétről hétre! Tudod el lehet ám menni dolgozni is, sokan csinálják, nem halt még bele senki!

Megint a nyomorult, egybites, femináci kettősmérce!

De az a helyzet, hogy ha a seggeteket a földhöz veritek, akkor is vannak olyan nőtársaitok akik eladóak, és vannak olyan férfiak akik megveszik őket!

Van abban valami megmosolyogtató mikor engem állítanak be szánalmasnak, meg nyominak, miközben egy fiatal munkaképes nő, meg a szülei nem képesek hárman összehozni annyit, hogy legyen egy normális szállásra, meg egyetemre való pénz! Biztos, hogy én vagyok a szánalmas, és nem az aki anélkül nem tud boldogulni az életben, hogy eladná magát?

Én csak arra akartam rávezetni a kérdezőt, hogy ha már ilyenre adja a fejét, akkor legalább csinálja okosan, és hozzon ki belőle minél többet, hogy minél előbb abba tudja hagyni. De hát nektek ez magas!

2022. nov. 1. 21:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!