Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha, a nők előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha, a nők előbb címkézik az embert ahelyett hogy megadnák a lehetőséget az ismerkedésre? . Vagy csak a pénz számit? Így hogy lehetne barátnőm?

Figyelt kérdés

2017. aug. 20. 21:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
A nok nem jutekonysagbol biztositjak a puncit. Vagy penzert vagy mert jol nezel ki.
2017. aug. 20. 21:27
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

Pl. nálam minden ismertség nélkül kizáró tényező, ha egy férfi dohányzik és ha elhízott (ebből leszűrhető, hogy nem foglalkozik az egészségével, lusta mozogni, össze-vissza zabál mindent). Ez a kettő nagyon jól látszik kívülről.

Többet nem is akarok megismerni az emberből, ha már ez a két tényező megvan nála.

2017. aug. 20. 21:27
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Nekem meg az a kizáró, ha valaki azzal jön az első randin, hogy mennyit keres, meg azt akarja fitogtatni, hogy mije van. Hányadék, undorító dolognak tartom, kerülöm az ilyen férfiakat. Nyerjen meg mással, amit fel tud mutatni, a humorával az intelligenciájával, a tudásával...

A másik kizáró ok nálam az ápolatlanság. Zsíros hajjal és hiányos fogsorral, vagy büdösen ne akarjon semmit inkább. Meg ha nem tud normálisan felöltözni, hanem melegítőben flangál, meg köldökig kivágott pólóban... Brr. Normális ember ilyet utcára nem húz, legyen már ennyi önkritikája.

2017. aug. 20. 21:37
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, miért nem fogadják el a pasik, hogy ha nincs fizikai vonzódás, nem tetszik az illető kicsit sem, akkor lehet akármilyen gazdag vagy bármi, nem fog érdekelni. (Egy normális nőt legalább is.) Ha ránézek és elkap a hányinger (nem bántani akarlak, biztos jól nézel ki), akkor hiába kedves meg belsőre tökéletes, nem tudom rávenni magam, hogy vele legyek. Ahogy nyilván te sem jössz össze egy olyan lánnyal, aki számodra egyáltalán nem vonzó. Meg amúgy szerintem nem probléma az sem, hogyha egy nőnek van egy elvárása vagy egy szint, ami alatt nem ismerkedik. Ezzel egyáltalán nem az anyagiakra gondolok. Amit előttem is írtak pl a dohányzás vagy túlsúly, vagy bármi ilyesmi. Ezt el kell fogadni, majd egyszer lesz egy lány akinek a te külsőd fog tetszeni. Nem kell siettetni semmit sem.
2017. aug. 20. 21:55
 5/17 anonim ***** válasza:
9%
Nem azzal van a baj, hogy egy férfi nem tetszik nektek, hanem azzal, hogy ezt nem adjátok nyiltan a tudtára, hanem kamu indokokkal koptatjátok le (pl sokat kell tanulnom mostanában)...
2017. aug. 20. 22:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Na ezzel mondjuk egyet értek valamilyen szinten. Bár sajnos ha meg őszintén megmondanánk minden pasinak, akkor az lenne a baj. Akkor meg olyan kérdések lennének, hogy "mit tegyek, ha minden nő azzal utasít vissza, hogy nem tetszem neki? Mit képzelnek, hogy ők annyira szépek meg tökéletesek?" Én mondtam már meg kerek perec pár srácnak, hogy nem tetszik.. Az úriembernek számított aki nem kvázott le nyíltan kb. Meg hogy én se vagyok egy gyönyörűség. Szóval nem jó ez sehogy se. De persze, nyilván jobb őszintén megmondani, és nem hitegetni ezzel maximálisan egyetértek.
2017. aug. 20. 22:28
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
Meg a másik, amivel mindig előhozakodtok, hogy még nem vagytok túl az előző kapcsolatotokon... Könyörgök, miért kell ilyen dumákat bekamuzni?!...
2017. aug. 20. 22:35
 8/17 anonim ***** válasza:

Ezt sose értettem, nem is veszem magamra. Ha nincs túl az előző kapcsolatán akkor ne ismerkedjen.

De egyébként ha fel akarsz szedni egy lányt és ezzel jön elő azt megértem. Vagyis ha tényleg ezért nem akar kapcsolatot. Szerintem te sem szeretnél neki fájdalomcsillapító lenni. Én ha valakivel sokáig együtt vagyok utána nem tudok csak úgy másik pasival lenni, mert az exet keresem/látom benne. Meg nyilván azért ilyenkor megrendül a pasikba vetett hit meg bizalom. Szóval ha ezt őszintén mondja és nem csak kifogás akkor nincs vele probléma. Jobb mint 2 hónap után összetörni a szivedet vele, hogy mégsem akar veled lenni.

2017. aug. 20. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
Meg egyébként épp azzal segitenétek, ha megmondanátok az embernek, mi a legfőbb baj vele, mert akkor tudna változtatni rajta! Igy viszont, hogy nem mondtok semmit, honnan tudja, min kellene változtatni?
2017. aug. 20. 22:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Természetesen úgy értem, hogy a következő lánynál, ha próbálkozom, addigra akarok változtatni, nem abban reménykedem, hogy ugyanannál a lánynál lehet esélyem.
2017. aug. 20. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!