Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek komolyan nincs szívük? Miért csak a pénz meg a pénisz számít?
Nekem -szerintem- van szívem, csak már annyiszor estem pofára, hogy inkább húztam magam köré egy falat, amit nagyon-nagyon nehéz ledönteni, és emiatt a legtöbben nem is próbálkoznak be nálam.
Az igaz, hogy én is jól meggondolom, hogy kit érdemes közel engednem magamhoz, de ez megint csak a rossz tapasztalatok miatt van. Én pl. 31 éves vagyok, diplomával, önálló egzisztenciával, célokkal, és jogosítvánnyal. Nem hiszem, hogy fel tudnék nézni egy olyan férfire, aki ezt nem érte el (és most nyugodtan pontozzatok le). Nekem kell az, hogy valamiért fel tudjak nézni rá, és az nyilván nem egy nálam jóval idősebb, de anyucival élő, alkalmi munkákból lézengő ember lesz, aki még a buszra is tőlem kér pénzt.
A pénisz szerintem sokadlagos, ha egy nő tudja, hogy neki mi/hogy jó, akkor megoldja akármekkorával. ;)
Érdekes, mégis a férfiakkal kapcsolatban született a mondás, hogy a három "P" az Istenük:
- pénz
- p.ina
- pia
Személy szerint a legnagyobb, legalávalóbb söpredékek, akikkel életem során találkoztam mind férfiak voltak, és többet látom a való életben is, és a neten is, hogy a férfiak teljesen kicsavartan nézik a nőkkel való kapcsolatukat. Pl "Hú ennek a csajnak kétszer meghallgattam a problémáit, miért nem teszi már szét a lábát nekem???? Azt hiszi, hogy emberi jóérzésből vagyok mellette????? Hát hülye ez?" vagy "Az egész világ összes nőjével van baj, nem pedig személy szerint velem" vagy az egy éjszakás kalandokra úgy utalnak, hogy "használják a nőt" vagy a tipikus "a házasság csapda, amibe belemanipulálják a szegény férfiakat. utálom a feleségemet" típus.
Oh és a legrosszabb mind közül: az önjelölt "jófiúk" akik azt hiszik, hogy ők olyanok ebben a világban mint egy fényszóró a denevérekkel teli barlangban, ezért mindenki menekül a világosságuk elől.
A lányoknak van szívük, csak te vagy szerencsétlen, random gyk-s kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!