Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14cm hosszú 4-4,5cm vastag pénisz elég a nőknek vagy túl kicsi? Hallottam már olyat is, hogy csak akkor jó, ha nem volt nagyobbal különben a nagyobbra fog vágyni.
megfelelő
de itt az a kérdés használni tudod e
a hüvely alkalmazkodó képes
ergo a kicsihez és a nagyhoz is idomul
nagyobb(ért: vastagabb) után a kisebb (ért: vékonyabb) péniszhez is idomul
Attól még mert kitágul a nagyobbtól utná ugyanúgy összeszűkül....
Vannak különböző hüvelyméretek, mint ahogy fa*ok méretek is, van akinek ez jó, van akinek meg az, van akinek az még kicsi, van akinek tökéletes és olyan alternatíva is van, hogy már az is túl nagy neki, általánosságban átlagban 8 centis pöccsel kilehet elégíteni nőt, legalább is orovosk ezt állítják, nah neked majdnem a 2szerese van, átlagos a pö*söd és?? ne rinyálj mert az veszi el az önbizalmad, én megse mértem a sajátomat, szemmel szépnek találom, nem görbe, jó eres meg minden, szóval szépen néz ki véleményem szerint, fogadjad el a tiedet úgy ahogy van.
ez mekkora butaság..
nekem már orrmányom van (igy mondták :D ) de volt olyan exem aki utánam diszkrét méretű pasival volt és jó volt neki ugyancsak.. nem ettől függ.
Először is le kell adni a kilókat!Nem dohányozni!Nagyon komolyan mondom!Levágni a szőrt ez is kell.Amíg fiatalabb az ember nőhet sokáig,pédául 42,5es csukát hordtam 20as éveimben most 44es jó.Ilyenkor kell aztán növelő edzést folytani!Meleg víz,nyújtás,Ok jelet formázol a kezeddel pénisznövelő krémmel jelq fejés kitartóan növelni fog!Plusz mindenféle pénisz pumpa én fogok venni vizeset is az a legjobb plusz a levegős erőkaros.Gyógykrém is kell.Idáig sima krémmel a legegyszerűbb dolgokkal is nőt nekem.1-2 cm biztos elérsz ne add fel. Én először vastagságban nőttem.Erről nem beszélnek: [link] Nagyon sok fajta méretű nő van.Valamelyik rugalmatlan valamelyik hihetetlenül rugalmas és nyúlik és a kezed feje is eltűnik benne és épp csak kezd belejönni!A 4,5 vastagság nagyon jó kiindulási alap! Egy átlagos vagina nyugalmi állapotban 7-10cm felizgulva 12,5/15 és bemegy 20/23 ez egy átlag nő!A nők(nyugalmi) 7-15cm mélyek +vannak a big berthák.150% a minimum hosszabbodás de 200-300% simán.Tehát egy(nyugalmi)12-15ösbe simán tövig egy 25-28as(35) a big berták ezt így hívják amcsiba a nőgyógyászok hosszabb is elfér(40).Szélességben 2,5cm az alap 7.5széles re.A nők a 4cm élvezik,a 4,5kielégítő,a 4,5-5ös fele közel ideális,5-5,5-6ideális.
Nem beszélve a kutatásokról van akinek a méhnyak alatti/mögötti rész hosszabb mint a hüvelye alatta hátra lehet csúszni ott van az A pont(méh)orgazmus (nem méhszájbökdösés! ezt érzéssel lehet csak és nem felfele görbülővel)
Szóval hogy a Pfe zónát(az utosó kép)elérd sokat kell dolgozni.Ha érzed hogy nyúlik ott valami mélyen akkor vagy jó helyen.Van mélyebb nő amelyik felizgulva 16-17-18 cm mély azzal nehezebb dolgod lesz egyenlőre.Sokszor a hosszabb szerszámommal is kicsinek érzem magam az ilyet imádom!Jó technikával is nyerhetsz 1-2 cm-t.Sok információt találsz(keresőbe oldal leforítása) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!