Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13-14cm hosszú 4-4,5cm vastag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-14cm hosszú 4-4,5cm vastag pénisz elég a nőknek vagy túl kicsi? Hallottam már olyat is, hogy csak akkor jó, ha nem volt nagyobbal különben a nagyobbra fog vágyni.

Figyelt kérdés

2017. jan. 21. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:

megfelelő

de itt az a kérdés használni tudod e

a hüvely alkalmazkodó képes

ergo a kicsihez és a nagyhoz is idomul

nagyobb(ért: vastagabb) után a kisebb (ért: vékonyabb) péniszhez is idomul

2017. jan. 21. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól még mert kitágul a nagyobbtól utná ugyanúgy összeszűkül....

Vannak különböző hüvelyméretek, mint ahogy fa*ok méretek is, van akinek ez jó, van akinek meg az, van akinek az még kicsi, van akinek tökéletes és olyan alternatíva is van, hogy már az is túl nagy neki, általánosságban átlagban 8 centis pöccsel kilehet elégíteni nőt, legalább is orovosk ezt állítják, nah neked majdnem a 2szerese van, átlagos a pö*söd és?? ne rinyálj mert az veszi el az önbizalmad, én megse mértem a sajátomat, szemmel szépnek találom, nem görbe, jó eres meg minden, szóval szépen néz ki véleményem szerint, fogadjad el a tiedet úgy ahogy van.

2017. jan. 21. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli.
2017. jan. 21. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

ez mekkora butaság..

nekem már orrmányom van (igy mondták :D ) de volt olyan exem aki utánam diszkrét méretű pasival volt és jó volt neki ugyancsak.. nem ettől függ.

2017. jan. 21. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Az a legtöbb csajnak már pont jó...
2017. jan. 21. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt van a segítség lefordítva. [link]
2017. jan. 22. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Először is le kell adni a kilókat!Nem dohányozni!Nagyon komolyan mondom!Levágni a szőrt ez is kell.Amíg fiatalabb az ember nőhet sokáig,pédául 42,5es csukát hordtam 20as éveimben most 44es jó.Ilyenkor kell aztán növelő edzést folytani!Meleg víz,nyújtás,Ok jelet formázol a kezeddel pénisznövelő krémmel jelq fejés kitartóan növelni fog!Plusz mindenféle pénisz pumpa én fogok venni vizeset is az a legjobb plusz a levegős erőkaros.Gyógykrém is kell.Idáig sima krémmel a legegyszerűbb dolgokkal is nőt nekem.1-2 cm biztos elérsz ne add fel. Én először vastagságban nőttem.Erről nem beszélnek: [link] Nagyon sok fajta méretű nő van.Valamelyik rugalmatlan valamelyik hihetetlenül rugalmas és nyúlik és a kezed feje is eltűnik benne és épp csak kezd belejönni!A 4,5 vastagság nagyon jó kiindulási alap! Egy átlagos vagina nyugalmi állapotban 7-10cm felizgulva 12,5/15 és bemegy 20/23 ez egy átlag nő!A nők(nyugalmi) 7-15cm mélyek +vannak a big berthák.150% a minimum hosszabbodás de 200-300% simán.Tehát egy(nyugalmi)12-15ösbe simán tövig egy 25-28as(35) a big berták ezt így hívják amcsiba a nőgyógyászok hosszabb is elfér(40).Szélességben 2,5cm az alap 7.5széles re.A nők a 4cm élvezik,a 4,5kielégítő,a 4,5-5ös fele közel ideális,5-5,5-6ideális.

Nem beszélve a kutatásokról van akinek a méhnyak alatti/mögötti rész hosszabb mint a hüvelye alatta hátra lehet csúszni ott van az A pont(méh)orgazmus (nem méhszájbökdösés! ezt érzéssel lehet csak és nem felfele görbülővel)

Szóval hogy a Pfe zónát(az utosó kép)elérd sokat kell dolgozni.Ha érzed hogy nyúlik ott valami mélyen akkor vagy jó helyen.Van mélyebb nő amelyik felizgulva 16-17-18 cm mély azzal nehezebb dolgod lesz egyenlőre.Sokszor a hosszabb szerszámommal is kicsinek érzem magam az ilyet imádom!Jó technikával is nyerhetsz 1-2 cm-t.Sok információt találsz(keresőbe oldal leforítása) [link]

2017. jan. 22. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt van egy nő válasza amerikából: Köszönjük, hogy tisztázta. Még mindig nem vagyok meggyőződve arról, alapja a saját tapasztalatait a saját hüvely, hogy minden nő képes az orgazmus így, vagy bármilyen módon azok vannak, hogy orgazmus. Mint mondtam, ha én az én közepén tizenéves húszas évek elején nem volt fizikailag lehetséges számomra. Higgye el, én inkább már dugtam pontosan így van. Én nem tartozom azok közé a nők, akik semmi összehasonlítani. Néhány én kora partnerek rendkívül ügyes, és tudtam, hogy adja át a dolgokat tanultam a testemet, hogy más emberek, akik viszont általában segített még többet. Továbbá, én már dugtam fiúk 4,5 "- 10"(11,4-25,4 cm) és képes volt élvezni őket. Mégis, bizonyos részei a hüvely csak nem voltak felizgatott, amikor stimuláljuk. Ez úgy történt, ahogy a testem érett, és most én vagyok fenébe "közel harminc és változások még történik. Tudom öt különböző erogén zóna, ahonnan tudok élvezni, és egyikük fejlődik át valami sokkal érzékenyebb, és reagál, mint amilyen mindig is volt. Azt hiszem, ez a használatból és az öregedés. Azt hiszem, mindkettő szükséges, és lássuk be: nem minden nő egyre a használatát, még azok is, akik a szex rendszeresen. Ennek alapján a saját tapasztalataimat, azt kell tisztelettel nem értek egyet veled.
2017. jan. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!