Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha, a nők előbb címkézik az embert ahelyett hogy megadnák a lehetőséget az ismerkedésre? . Vagy csak a pénz számit? Így hogy lehetne barátnőm?
Ez itt egy OFF. Annak a válaszolónak szól, aki sérelmezi, hogy a lányok kamu indokkal koptatják le. (Bocsáss meg, kérdező!)
Szerintem vannak alap dolgok, amikre nem egy félig idegen lánynak kell megtanítania az ember fiát! Magától értetődő illemszabályokra gondolok, amiknek a nem betartása visszataszító! Mielőtt oda állsz a másik nem képviselői elé, magadnak kell kicsiszolnod a személyiségedet és rájönni a hibáidra! Akiktől segítséget kérhetsz, azok a hozzátartozóid és nem a lányok, akiknek udvarolnál. Nekik még semmi közük hozzád, felelősségük meg pláne nincs irántad!
Kedves Utolsó! A hozzátartozók ezt honnan látják, hogy az adott srác hogy viselkedik az adott lány társaságában kettesben? Ők csak az előttük való viselkedést látják, szóval akkor az nem mérvadüó, családban, barátok közt máshogy viselkedik az ember. Így hogy tanuljon a dolgokból?
ismerkedésnél meg alapszabály, hogy nem tűnünk el minden ok nélkül, hanem azt a 60 másodpercet rászánjuk a másikra, ha már egy normális levéllel, vagy írással megtisztelt, hogy írjon neked! Nyilván a szia, dugunk? szövegekre nem várható ez el. Ezzel is jobb világ lenne, kevesebb ellentát lenne, és hosszabb távon minden lány jobban járna, ha megtanulnánk, hogy mi a jó nektek egy randin, mivel nyerjük el a szimpátiátokat...
(Enyém volt az OFF)
Szerintem a hozzátartozók nagyon is látják, hogy ismered e az illemszabályokat, vagy sem. Ez nem azon múlik kinek a társaságában vagy, mert elsősorban magadnak kell megfelelned. Hadd mondjak egy példát:
Állsz a tömött buszon. Melletted áll egy agyon sminkelt, hiányos öltözetű hölgyemény, aki jó hangosan beszél a hozzá hasonló barátnőjéhez, mindenféle trágár kifejezés felhasználásával. Állsz mellette és nyilván idegesít a dolog. Kanyarodik a busz és rálépsz véletlenül a lábára. Bocsánatot kérsz? Igen! És nem azért, mert ez a lány annyira megérdemli a jó modorodat, hiszen mindenki láthatja, hogy nem érdemli meg! Azért kérsz bocsánatot, mert Te megérdemled, hogy egy jó modorú embert láss a tükörben!
Remélem tudtam érzékeltetni, hogy nem számít, kinek a társaságában vagy. Ha tisztában vagy a viselkedési normákkal és a saját értékeiddel, azt látják rajtad a hozzátartozóid, ahogy ennek hiányát is látni fogják. De ha mondjuk anyáddal goromba vagy, miközben a lányoknak teszed a szépet, akkor a lányok előtt is csak színészkedsz, nem vagy őszinte.
Én vagyok a 13-as.
Elméletben jól hangzik a példád, de gyakorlatban attól nem leszel megnyerő, hogy tudod a jómodorokat, az nyilvánvalóanb alap, de ahhoz, hogy lenyűgözz valakit, szerintem több is kell. Tegyük fel, jó a modora valakinek, mégis visszautasítják sorra az illetőt, egész egyszerűen, mert nem tudja igazán megfogni az adott lányt facebookos beszélgetésen/randin. Szeirntem az nem megjátszás, ha valaki tudatosan abba az irányba fejleszti az érdeklődését, viselkedését, hogy a lányok többsége számára nyerő legyen, ha nem is mindenkire, de egy általános receptnek, úgy gondolom, kell lennie. Namármost az ilyen szó nélküli gerinctelen eltűnéssel csak azt érik el, hogy az egot rombolják le, nem tudja az ember, mit rontott el, melyik mondata, viselkedési formája verte ki a biztosítékot, így marad a találgatás...
Ameddig ilyen pénzközpontú és felszínes a nők gondolkodásmódja, addig semmit nem tehetsz, azon kívül, hogy jóképűnek születsz vagy meggazdagodsz.
Kérdés persze, hogy mennyire lesz tartós és stabil egy felszínes vagy anyagias kapcsolat, szóval SZVSZ jobban jársz, ha messze kerülöd a nőket. Feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!