Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfiak hajtanak a szexre mikor a nőknek kellene?
A férfiak számára káros a sok szex, a nőknek pedig egészséges, és ha ez még nem lenne elég akkor a nők sokkal jobban is élvezik (ha a férfi jó az ágyban).
Ha logikusan belegondolunk akkor a férfi kellene hogy vigyázzon az értékes tápanyagjaira amit a nőknek ad szex során.
A nők eleve taszítónak tartják azokat a férfiakat akik csak szexre hajtanak, szóval ezzel is csak maguk alatt vágják a fát az ilyen férfiak.
Lányok, mit gondoltok erről?
59
Miután a nőknek évezredekig nem volt rá lehetőségük, hogy tanuljanak, fejlesszék magukat, felfedezzék és kiaknázzák a képességeiket vagy épp képviselkék az érdekeiket, még szép, hogy nem nagyon alkottak. Ha lenne minimális intelligenciád, akkor nem is kérnéd ezt számon rajtuk, de hát mit várunk egy hozzád hasonló hülyegyerektől?
Most, hogy közel egyenlőek az esélyek, hirtelen több nő képes és/vagy hajlandó továbbtanulni, mint ahány férfi. Milyen érdekes, nem?
Na bújj vissza ügyesen a barlangodba.
Miért? Nincs is jobb, mint büdös szájú trollokat oltogatni. :DDD
Na meg ahol én élek, ott nincs olyan késő. 😉
Nyugtasd csak magad, szűzfiú. Tök vicces, hogy tudományról meg kultúráról böfögsz, és közben annyit nem tudsz, hogy a sperma nem szívódik fel a hüvelyből. :DD
Hülyébb vagy, mint egy általános iskolás...
#69 Figyelj te kis agresszív femináci. Mégegyszer utoljára elmondom (remélem mostmár fejben is tartod) hogy ezt nem én találtam ki. Le lehet rólam szállni ezzel.
Te pedig nyugtasd magad azzal hogy a nők mindenre képesek amire a férfiak. Menj el betonozni, katonának, vagy találj fel valamit és akkor beszélünk. Hiába sértegetsz, nem hat meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!