Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a férfiak hajtanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak hajtanak a szexre mikor a nőknek kellene?

Figyelt kérdés

A férfiak számára káros a sok szex, a nőknek pedig egészséges, és ha ez még nem lenne elég akkor a nők sokkal jobban is élvezik (ha a férfi jó az ágyban).

Ha logikusan belegondolunk akkor a férfi kellene hogy vigyázzon az értékes tápanyagjaira amit a nőknek ad szex során.

A nők eleve taszítónak tartják azokat a férfiakat akik csak szexre hajtanak, szóval ezzel is csak maguk alatt vágják a fát az ilyen férfiak.

Lányok, mit gondoltok erről?

[link]

2022. okt. 10. 18:12
 71/104 anonim ***** válasza:
100%

Nem te találtad ki, de attól még terjeszted, és ostobaság.

A laposföld hívők közül is csak 1 találta ki, hogy lapos a Föld, ha ismétlik, nem lesz igaz.

2022. okt. 10. 23:35
 72/104 A kérdező kommentje:

#71 Lehet hogy hülyeség az egész, de én honnan tudhattam volna ezt biztosra? Elsőre nem hangzik annyira hihetetlennek hogy azt mondja rá az ember hogy biztos nem igaz. Én nem vagyok ennek a hívője csak felvetettem hogy hátha.

[link]

Ez viszont nem változtat a tényen hogy sokan elszívjátok a férfiak energiáját a kielégíthetetlen szexuális vágyatokkal (tisztelet a kivételnek). A férfi az egér, te pedig az egérfogó rajta a sajttal. Remélem érted a metafórát.

2022. okt. 11. 00:01
 73/104 anonim ***** válasza:
97%

Szingli koromban voltam olyan nagylelkű, hogy felebaráti szeretetből osztogattam a spermámat nőnemű embertársaimnak. Ha kérték, nem tudtam nemet mondani.

Mióta házas vagyok, az van megbeszélve az asszonnyal, hogy ha kér, megkapja. Eleve a fele gechym az övé, hiszen házasok vagyunk. 🙃

Cserébe ő ellát engem ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel, stb vacsora formájában. Win-win szituáció. 😅

2022. okt. 11. 01:07
 74/104 anonim ***** válasza:
26%
ha kér megkapja... ez elég izgató ahogy leírtad :D nice!!! jó hogy van még ilyen házasság is :D
2022. okt. 11. 01:22
 75/104 anonim ***** válasza:
91%
Nem olvastam végig a kommenteket. Valaki felvilagositotta e már hogy abban a csodagechiben minimális mennyiségű vitamin van?
2022. okt. 11. 08:29
 76/104 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező akkor kérj meg embereket h verjék tele a vödrödet és akkor te azt eliszogatod a nap folyamán és akkor az felszívódik.
2022. okt. 11. 09:06
 77/104 A kérdező kommentje:
#76 Facepalm. A herékben kell tárolni, és onnan kell hogy felszívódjon. Ne legyetek már hülyék ezzel az iszogatással, kérlek.
2022. okt. 11. 12:38
 78/104 anonim ***** válasza:
100%
#77 Az emésztőrendszer szerinted nem tudja lebontani a tápanyagokat? Vagy a te párhuzamos biológiád szerint annak a résznek ott mi a szerepe egy emberben? :D
2022. okt. 11. 14:12
 79/104 A kérdező kommentje:
#78 Olvastam valahol hogy úgy nem olyan hatásos. Egy orvos írta mielőtt megint belémkötnél az áltudományoddal.
2022. okt. 11. 14:20
 80/104 anonim ***** válasza:
100%
Na jó. A kérdező most már biztos hogy troll. Ezzel az utolsó kommentjevel nagyon tultolta 🤣🤣
2022. okt. 11. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!