Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a férfiak hajtanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak hajtanak a szexre mikor a nőknek kellene?

Figyelt kérdés

A férfiak számára káros a sok szex, a nőknek pedig egészséges, és ha ez még nem lenne elég akkor a nők sokkal jobban is élvezik (ha a férfi jó az ágyban).

Ha logikusan belegondolunk akkor a férfi kellene hogy vigyázzon az értékes tápanyagjaira amit a nőknek ad szex során.

A nők eleve taszítónak tartják azokat a férfiakat akik csak szexre hajtanak, szóval ezzel is csak maguk alatt vágják a fát az ilyen férfiak.

Lányok, mit gondoltok erről?

[link]

2022. okt. 10. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
73%
Én mdg melltartót sem hordok.Azt viszont kifelyezetten szeretem,amikor szex után folyik vegig a combomon,úgyhogy nem igazán tudom hova szivódik fel.Az sz egy kettő,ami néha mégis eléggé megterhelő a nő számára,főleg,ha olyan idiotától van,mint te.Retteghetnék éveken keresztül,hogy ilyen hülye gyerekem lesz,mint te.
2022. okt. 10. 20:34
 42/104 A kérdező kommentje:
#41 Köszönöm, aranyos vagy. A gyér helyesírását biztos nem tőlem örökölné.
2022. okt. 10. 20:37
 43/104 anonim ***** válasza:
100%
#42 Dunning-Kruger szindrómát viszont örökölhetné tőled :P
2022. okt. 10. 20:42
 44/104 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,ha nem a harmadik éjszakám lenne,látnám mit írok.
2022. okt. 10. 20:45
 45/104 A kérdező kommentje:

#43 Ha egy férfi nem ürít hónapokon keresztül, és éjszakai magömlése sincs akkor felszívódik a testébe. Ebben mi nem igaz könyörgöm? Mi történik vele ha nem szívódik fel? Világosits fel kérlek, hátha akkor én sem leszek olyan sötét.

#44 Nem bántani akarlak, de a vesszők, és pontok után praktikusabb lenne ha megnyomnád azt a szép hosszú gombot.

2022. okt. 10. 20:52
 46/104 anonim ***** válasza:
13%
Vesszők,pontok utan miota nyomunk szóközt?Látszik,hogy nem szivódott fel elég g.eci,vitaminhiányos lettem.
2022. okt. 10. 20:55
 47/104 anonim ***** válasza:
100%

46

Igaza van, kell szóköz.

Attól még persze egy idióta. :DD Szerinted a nőkkel mi történne (mi történik), ha nem szexelnek? Vagy esetleg csak gumival? Na? Mi történik, nagyokos? XXDDDD

2022. okt. 10. 20:59
 48/104 anonim ***** válasza:
100%

Én szedek multivitamint, nincs szükségem a csoda nedűdre. Inkább varrom össze a saját lyukam rozsdás tűvel, minthogy te betedd nekem.

25N

2022. okt. 10. 21:18
 49/104 A kérdező kommentje:

#46 Egyem a kicsi szíved, hát nem vetted még észre hogy az emberek 99%-a nyom szóközt vesszők, és pontok után?

#47 Nem én találtam ezt ki, és hallottam már olyat is hogy a férfi DNS-e is benne marad a nőben szex után ha nem védekeznek. Lehet hogy baromság, és nem is ez a lényeg.

A lényeg az hogy elszívjátok a férfiak energiáját ha sokat szexeltek velük és ezzel leamortizáljátok őket hosszútávon.

2022. okt. 10. 21:27
 50/104 anonim ***** válasza:
82%

Emberek, egy igazi p(r)olihisztorral állunk szemben :D

Egy személyben írja újra az emberi anatómiát és a nők pszichológiáját. Mindenki is hülye, aki másképp gondolja.

Az a sok "tudós" aki a könyveket írta, bár hozzád fordult volna ahelyett, hogy az egész életüket a "kutatásnak" szentelték, hogy végül hamis következtetéseket vonjanak le.

Édes istenem gyere le, miért nem érzi néhány ember, hogy mikor elég az állatkodásból? :D

Hiánypótló lenne erre az oldalra valami lehetőség, amivel lehet promotálni egyes válaszokat, hogy egyre feljebb kerüljenek, és végül elfogadott válasz legyen belőle, mint stack exchange vagy valami hasonló, ugyanakkor a kérdésekre is ráférne némi címkézési módszer, amivel az ilyen kérdéseket trollnak, fakenek vagy hülyeségnek lehetne jelölni. Ugyanígy a kérdező reputációját is vinni le 1-1 ilyen kérdéssel. Így talán kiszűrnénk néhány ilyen laposföld-díj jelöltet, aki feleslegesen húzza az emberek idejét.

2022. okt. 10. 21:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!