Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a férfiak hajtanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak hajtanak a szexre mikor a nőknek kellene?

Figyelt kérdés

A férfiak számára káros a sok szex, a nőknek pedig egészséges, és ha ez még nem lenne elég akkor a nők sokkal jobban is élvezik (ha a férfi jó az ágyban).

Ha logikusan belegondolunk akkor a férfi kellene hogy vigyázzon az értékes tápanyagjaira amit a nőknek ad szex során.

A nők eleve taszítónak tartják azokat a férfiakat akik csak szexre hajtanak, szóval ezzel is csak maguk alatt vágják a fát az ilyen férfiak.

Lányok, mit gondoltok erről?

[link]

2022. okt. 10. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 A kérdező kommentje:

#25 #27 A prosztatarák veszély úgy baromság ahogy van. Ez már nagyon elcsépelt téma. Amennyi "bizonyíték" van rá hogy igaz, ugyanannyi ellenbizonyíték is van hogy nem igaz.

A petesejt, hímivarsejt, és a népmesés hasonlat nagyon aranyos, de könnyen félrevezethetők. A nőknek nem az a férfi kell aki elhozza nekik a sárkány fejét, és keresi a kegyeit.

Itt egy példa. A nő ledobja a melltartóját és a 10 férfiból pont azt az egyet választja ki aki nem csorgatja a nyálát rá.

2022. okt. 10. 19:52
 32/104 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam 10 férfi előtt ledobni a melltartómat
2022. okt. 10. 19:58
 33/104 A kérdező kommentje:
#29 Kíváncsi vagyok mit mondana arra hogy mi történik az anyaggal ha egy férfi nem ürít hónapokig, és nincs éjszakai magömlése se. Ha pedig hozzáadjuk hogy mennyi mindent termel amit Wikipédián is ír, akkor nem tudom hogy lenne ez hátrány.
2022. okt. 10. 20:00
 34/104 A kérdező kommentje:
#32 Tudod mit akartam ezzel mondani. Nem kell megjátszanod magad. Szerinted nem így van?
2022. okt. 10. 20:06
 35/104 anonim ***** válasza:
100%

Semmi megjátszás, tényleg nem dobom le a melltartómat.

Részemről nem így van, de te biztos jobban tudod ezt is

2022. okt. 10. 20:12
 36/104 anonim ***** válasza:
100%

#33 Kiröhögne, miután leesne neki 1 perc után, hogy azt se tudod miről beszélsz, mert hülye vagy biológiához is meg anatómiához is.

#31 erre pedig nem ártana néhány bizonyíték is. Tudod a kutatások több 10000 embert vizsgálva hozták az eredményüket, hozzáértők által feldolgozva az adatokat, valami hasonló volument kéne felmutatnod a cáfolathoz is. De minek is beszélek neked, fingod nincs a tudományos módszertanról, meg a tudományról sem úgy általában.

2022. okt. 10. 20:14
 37/104 anonim ***** válasza:
100%
Én ledobom!
2022. okt. 10. 20:15
 38/104 A kérdező kommentje:
#35 Lefordítom neked. A nőknek nem az a férfi kell aki pedálozik utánuk.
2022. okt. 10. 20:17
 39/104 anonim ***** válasza:
95%
Hanem az aki rájuk se hederít?
2022. okt. 10. 20:18
 40/104 A kérdező kommentje:
#39 Nagyon sokszor igen. Max annyit kell tennie egy férfinak hogy beszélget a nővel párszor, és akkor eldől hogy mennyire szimpatikus neki. Nem kell se udvarolni, se bókolni, se flörtölni. Sokszor a kevesebb több. Ha a férfi piedesztara emel egy nőt azzal meg is botlik a szemében, de ha nem így van nyugodtan javíts ki.
2022. okt. 10. 20:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!