Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha hajlamos vagyok elhinni sok rossz dolgot a nőkről?
Igazából sok negatív dolgot hallottam már más férfiaktól és sok esetben hajlamos vagyok elhinni őket. Az egyik ilyen, hogy a nők tényleg a nagyon népszerű csávókra buknak, velük akarnak szexelni és meg is teszik egyéjszakás kalandok formájában, csak jobb esetben rájönnek, hogy kapcsolatot, házasságot tőlük nem rendelhetnek, így később megállapodnak egy B vagy C kategóriás férfival, akire előtte rá sem néztek, csináltatnak vele gyereket, aztán nem szexelnek vele többet. Rosszabb esetben meg gyereket szülnek a menő, de megbízhatatlan férfinek és úgy keresnek majd pótapát. Erre van is egy mondás, hogy a rosszfiúkkal csináltatnak gyereket és a jófiúkkal neveltetik fel.
Vagy a másik, amit sok elvált rokonom mesélt, hogy lehúzták őket anyagilag, a pénzt lazán költötték és habár a férfi fizetése nagyobb volt, mégis ő maradt kb semmivel a válás után, a lakás általában maradt a nőnek és a gyerekeknek, a férfi meg menjen amerre lát. A hajléktalanok jelentős része is amúgy elvált férfi, akit kisemmiztek.
És ami a legrosszabb, hogy a média alapján én azt érzékelem, hogy a nők lenézik a férfiakat, mindig csak azt hangoztatják nekik nem kell senki, egyedül is jól megállnak a lábukon, csak teher az életükben, családalapítás, ugyan már, hát a mai felszabadult világban a szórakozás, utazás, tengerparti koktélozás a lényeg, nehogy már áldozatokat kellene hozni, a romantikus filmekben más életet mutatnak ideálisnak.
Most lehet kicsit eltúloztam és csak a rossz oldalát írtam le a dolgoknak, de amíg nem találok elég bizonyítékot az ellenkezőjére, addig hajlamos vagyok elhinni, hogy van bennük valami.
“ a lakás általában maradt a nőnek és a gyerekeknek, a férfi meg menjen amerre lát”
Ez max akkor működik így, ha a lakás már a házasságkötés előtt is a nő tulajdona volt. (Akkor pedig mi a gond vele?)
Az meg, hogy valaki akar-e “családot alapítani” (gyereket vállalni) az nem függ a nemtől, férfiak és nők között is vannak akik szeretnének gyereket, vannak akik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!