Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annak mi az oka ha valakit...

Annak mi az oka ha valakit sok rossz környezeti hatás ér akkor hajlamos mindenkiben a rosszat látni?

Figyelt kérdés

okt. 4. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek a rossz környezeti hatások, főleg ha a környezetedben lévő emberekről van szó, nagyon megtudja mérgezni a lelked. Sok csalódás, sok rossz amit kapsz.

Ezután persze hogy fenntartásokkal kezeled úgy általánosságban az embreket, és a legrosszabbat nézed ki belőlük

Ez változhat majd pozitívan, ha adnak rá okot.

okt. 4. 10:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbálom ezt a gondolatot elhessegetni, de nem nagyon megy sokszor
okt. 4. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Látod én meg mindenkiben a jót igyekszem meglátni. Mert ha a jót keresed, megtalálod, de ha a rosszat, akkor azt találod meg.

Én úgy fogom fel, hogy jobb a jót keresni az emberben.

Rosszat mindenkiben lehet találni. Abban nincs semmi pláne. a jó megtalálása az már sokkal izgalmasabb.

Meg valljuk be Kérdező, hogy mindannyian magunkból indulunk ki. De volt idő, amikor magamat láttam jónak, mindenki mást legbelűl lenéztem. Na akkor voltam olyan, mint te.

De a valóság az, hogy mindenkiben van valami különleges, valami jó.

okt. 5. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!