Hogy lehet hogy az zene semmilyen hatással nincs rám?
Belőlem sem vált ki semmit.
Szerintem a barátaid túloznak, vagy divatból hallgatnak zenét.
Nekem majdnem mindenféle zenéből van olyan, ami tetszik, de nem határozza meg pl. a kinézetemet.
Van, tetszik, ennyi.
Miért kellene, hogy hatással legyen rád? Nem mindenki szeret/szokott zenét hallgatni. Ez nem kötelező, aki divatból csinálja, annak gratulálni tudok.
A zene alatt ne a TV-ben szóló slágereket értsd, azok valóban semmitmondó, hülyeségek.
Az igényes zenékről nem lehet hallani a TV-ben, rádióban, de interneten sok helyen rálehet akadni.
Tudnék én itt ajánlani jó zenéket rap, rock és metál kategóriában, de minek, mindenkinek más a stílusa.
Engem sok zene - és rejtett mondanivalója - jó hanulgattal tölt el, jobban érzem magam, felvidít, önbizalmat ad. Családi problémák okán mindig előbújó depresszióból is kigyógyít.
Pedig egy szép dal ki tudja mosni a fejedet.
Felemelő, mikor egy dal szinte ugyan arról szól, amin te magad mész keresztül, és rávezet a probléma megoldására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!