Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet hogy az zene...

Hogy lehet hogy az zene semmilyen hatással nincs rám?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy miért van ez,képtelen vagyok sokáig zenét hallgatni ,mert körülbelül olyan hatással van rám mint egy politikai műsor a közszolgálati rádión,azaz semmilyennel.A kortársaimnak mind meg van a stílusuk, hogy milyen zenét szeretnek és ez egy alap beszédtéma,de én nem tudok hozzászólni.Mindegyik ugyanolyan mint a másik,egyik se rosszabb vagy jobb.Semmilyen érzelmi hatást nem vállt ki,vajon miért van ez,mással is volt már?

2012. aug. 22. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Belőlem sem vált ki semmit.

Szerintem a barátaid túloznak, vagy divatból hallgatnak zenét.

Nekem majdnem mindenféle zenéből van olyan, ami tetszik, de nem határozza meg pl. a kinézetemet.

Van, tetszik, ennyi.

2012. aug. 22. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért kellene, hogy hatással legyen rád? Nem mindenki szeret/szokott zenét hallgatni. Ez nem kötelező, aki divatból csinálja, annak gratulálni tudok.

A zene alatt ne a TV-ben szóló slágereket értsd, azok valóban semmitmondó, hülyeségek.

Az igényes zenékről nem lehet hallani a TV-ben, rádióban, de interneten sok helyen rálehet akadni.

Tudnék én itt ajánlani jó zenéket rap, rock és metál kategóriában, de minek, mindenkinek más a stílusa.

Engem sok zene - és rejtett mondanivalója - jó hanulgattal tölt el, jobban érzem magam, felvidít, önbizalmat ad. Családi problémák okán mindig előbújó depresszióból is kigyógyít.

2012. aug. 22. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozz új meg új műfajokkal, régi eznével, operákkal, népzenékkel, stb, így megtalálhatsz valamit, ami bejön neked. Lehet élni zene nélkül is, de sivárabb egy fokozattal.
2012. aug. 22. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig egy szép dal ki tudja mosni a fejedet.

Felemelő, mikor egy dal szinte ugyan arról szól, amin te magad mész keresztül, és rávezet a probléma megoldására.

2012. aug. 23. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!