Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nektek jön a menstruációtok...

Ha nektek jön a menstruációtok,ti is érzékenyebbek,sírósabbak vagytok? És hajlamosak arra,hogy borúsabban láttok mindent? Minden rossz körülöttetek, jobban ki vagytok éleződve veszekedésre stb?

Figyelt kérdés
Én az utóbbi napokban totálisan hullámvölgyben vagyok,de szó szerint tényleg egyik percben jó minden a másikban minden borzasztó és bár csak ne léteznék. Ezt valóban a menstruáció közeledte okozza? Van,hogy minden ok nélkül elkezdek sírni. És olyan is,hogy annyira fáradtnak,és elveszettnek érzem magam,hogy kedvem szerint egész nap aludnék.
nov. 27. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Igen!
nov. 27. 14:53
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy is rossz! :) Ez már nem indok!
nov. 27. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

Én a távozó véren kívül szinte soha semmit nem vettem észre a menstruációmból...

Néha volt egy pici görcs, kellemetlenebb érzés, az első, erősebb napon volt már olyan érzésem is, mintha a belső szerveim ki akarnának esni belőlem a lyukon, de semmi több 😀

Se hangulatingadozás, se fáradtság, se kívánósság, semmi ilyesmi.

nov. 27. 15:04
 4/11 Metionin ***** válasza:
36%
Nekem annyira volt rossz kedvem mindig, amennyi érthető ha az embernek rohadtul fáj valamije, hányingere van, szédül stb. szóval szerintem az a normális, ha olyankor nincs valaki a helyzet magaslatán. Migrénnel meg derékfájással sem viháncol az ember, akkor meg pláne ha nem tud dönteni, hogy épp fosnia vagy hánynia kell-e. De csak ehhez köthető hangulatingadozás, ilyesmi nem volt sosem bár a kólát kívánom mindig amikor megjön, miközben alapból nem is szeretem. Mióta a fájdalmakra gyógyszert szedek, kb. csak a gyógyszer fogyásából látom, hogy na x-edikén meg fog jönni és annyi.
nov. 27. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Igen
nov. 27. 15:18
 6/11 anonim válasza:
28%
Előtte pár nappal én is fáradt vagyok (egész nap tudnék aludni) kívánok sòsat az édessel együtt. 2-3 havonta meg el sirom magam minden apró dolgon. Derekam le szakad a mellem meg forró és mint ha szét akarna durani. Sajnos ilyennek a hormonok minden nőnél másabb és minden évvel másabb
nov. 27. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Nem 😕
nov. 27. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
27%

Egyszer épp azon puffogtam, hogy a csudába jött meg három nappal hamarabb, én egyáltalán nem számítottam rá.

Mire a férjem bölcsen mosolyogva: én már tegnap tudtam, hogy előbb jön most.🤪

nov. 27. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
43%

"Mire a férjem bölcsen mosolyogva: én már tegnap tudtam, hogy előbb jön most.🤪"

Jófej a férjed! 😁👍

nov. 27. 16:34
 10/11 anonim válasza:
Nem
nov. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!