Ha nektek jön a menstruációtok,ti is érzékenyebbek,sírósabbak vagytok? És hajlamosak arra,hogy borúsabban láttok mindent? Minden rossz körülöttetek, jobban ki vagytok éleződve veszekedésre stb?
Figyelt kérdés
Én az utóbbi napokban totálisan hullámvölgyben vagyok,de szó szerint tényleg egyik percben jó minden a másikban minden borzasztó és bár csak ne léteznék. Ezt valóban a menstruáció közeledte okozza? Van,hogy minden ok nélkül elkezdek sírni. És olyan is,hogy annyira fáradtnak,és elveszettnek érzem magam,hogy kedvem szerint egész nap aludnék.nov. 27. 14:38
11/11 anonim válasza:
Én nagyon.. Teljesen érzékeny vagyok, és ingerlékeny (!), apró dolgokból csinálok elefántot, de mindig csak utólag jövök rá. Eddig a férjemmel a 7 éves kapcsolatunk során 2x volt nagyon nagy vitánk, olyan igazi csomagolom a bőröndöm típus, és mindkettő ezeken a napokon volt, és mindkétszer mikor visszanéztem, hogy jézus, hülye vagyok? mert teljesen máshogy láttam pár nappal később a dolgokat.
Azóta igyekszem erre odafigyelni, naptárral, és ezeken a napokon nem a családomat büntetni a hormonjaim miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!