A kehellyel vagy menstruációs bugyival volt walakinek rossz/negatív tapasztalata, ami miatt inkább visszaváltott egyszer használatos eszközökre?
Rosszul tettem fel egyszer a kelyhet es keresztbe fordult bennem. En olyan fajdalmat meg eletemben nem ereztem, vagyis de, ereztem mert szultem is, a vajudashoz egeszen hasonlo volt 🤣
Azota se mertem vele probalkozni.
De egyebkent se volt annyira kenyelmes, amikor jol tettem fel, valoszinuleg nekem mas tipus kellene, tul nagynak ereztem. De mar nem is akarok vele probalkozni.
Moshato beteteket viszont szoktam hasznalni, itthon. De nekem nem komfortos hazon kivul egyszeruen. Bugyit meg nem probaltam, de szemezek vele, csak ott is a cserevel van a bajom, mert munkahelyen nalunk nagyon pici a wc, meg se tudom oldani hogy ott levetkozzek, bevigyem a taskam, belerakjam zacskoval a bugyit/betetet es stb.
Szoval nem olyanok a korulmenyek, na.
Kehely kivétele annyira borzasztó, hogy az első pár próbálkozás után kb két évig nem használtam inkább.
Aztán újrakezdtem, mert azon a napi 5 percen kívül annyival kényelmesebb mint bármi más.. de a kivétel azóta is borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!