Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzásba vitt sport csúnyítja el ennyire a nőket, vagy az alapból rossz genetikával született nők hajlamosak túlzásba vinni a sportot, hogy szarból várat építsenek?
Hogy értsétek, nem azokra vonatkozik a kérdés, akik biológiai életkora idős, tehát korának megfelelően néz ki vagy akár annál fiatalabbnak is.
Hanem azokra, akikről egyrészt nem tudod eldönteni, hogy valaki sponzorálja-e őket vagy ők maguk forgalmaznak-e jutalékért terméket, az Insta oldalukat akarják követőkkel megtölteni, vagy akármi.
Többségük vagy erősen felső-középosztálybeli, vagy nagyon ügyesen (lásd: szponzor) ezt sugározza magáról minden apró részlettel, nem csak a nyaralási helyszínek, hanem az egész körítés.
Itt figyeltem meg egy elég szembetűnő anomáliát, amit elsőre poénnak gondoltam, tudjátok, mint mikor viccelődik a nő, hogy anyád lehetnék vagy mikor a 40-es nő odaáll egy 25-ös torta mellé poénból.
Itt, amiről én beszélek viszont nincs semmi poén, csak a valóság. Tényleg annyi van a személyiében is, közben meg 10 évvel simán öregebbnek néz ki.
Úgy, hogy s.p.o.r.t.o.l. Azt sem akárhogy, tehát nem a busz után fut, hanem tényleg táplálkozásostól mindenestől ügyel az egészséges életmódra, ezt onnan tudod, hogy hirdeti is. Tehát azt gondolná az ember, hogy mindene megvan, a jómódtól a profi lehetőségeken át, hogy jól nézzen ki, közben meg inkább "fel"tagadhat 10 évet, mintsem le...
És nem bántani akarom őket, mielőtt hápognának a trollok, elég rossz lehet ilyen genetikával élni, miközben más nő meg dohányozva, drogozva, éjszakai életet élő pultoslányként kialvatlanul kinéznek 30-nak miközben 40 vagy 23-nak, miközben 35.
Csak nem értem, hogy miért van ennyi ilyen a komolyan sportolók között illetve miért hirdetik is még magukat.
Nem egy olyan nőt ismerek aki azért sportol mert az egyetlen kielégítő dolog az életében. Vagyis ha azt nem tenné akkor boldogtalan ember lenne. Inkább egy sportalan nőt mint egy állandóan sportolót!!!!
De van benne genetika, túlzott sport is kérdésedre válaszolva.
Tehát végső soron a sport ténylegesen öregíti az embert és akkor ez egyúttal férfi oldalon is magyarázat arra a jelenségre, hogy sok gamer kocka, akiről mindent el lehet mondani csak az egészséges életmódot nem nagyon szintén letagathat 10-15 évet és kis optikai tuninggal (őszülés, kopaszodás eltüntetése, fiatalosabb öltözködés) szó szerint a 40 közeli sráctól elkérik a személyit.
Eközben meg sportolók meg már 30 fölött ráncos 40-es "kisöregnek" néznek ki. Bár férfiaknál inkább az élsport és az erőnléti edzések adnak a jónak, mintsem a laza kardió.
Illetve a focistákról van egy szép gyűjtemény: [link]
De hát róluk szintén tudjuk, hogy megy a drogozás, piálás, tivornyázás mikor éppen nincs meccs vagy felkészülés.
Azért ugyanez az életmód nem mondható el egy olyan nőről, akinek az életét lényegében a sport, irodai munka, kutyasétáltatás meg néha egy kávézás vagy teázás teszi ki.
Uzleti erdek huzodik a sport propagalasa mogott. Az orvosok is azt mondjak, hogy a sport mindenre gyogyir, meg a szivrak es az anorak is elsirja magat tole.
De olyat nem hallottam egyik autoszerelotol sem, hogy akkor lesz jo az autod, ha padloig rugod neki, es uveghangon uvolt a motor.
37F incel
#3!
Fuss neki még egyszer, értelmezhetetlen amit írtál. Nem activity olvasmányt akarok hanem értelmes írásokat.
Sok dolog van itt jelen egyszerre és ezt olyan nőként mondom, aki 4 éves kora óta folyamatosan űz valamilyen sportot rendszeresen és keményen.
Az egyik ok, ami férfiakra is jellemző, hogy sok nő ezzel kompenzál. Nincs szép arc? Semmi baj, jó testtel el lehet adni. Nagyon sok (számomra) csúnya arcú nő csinál magának olyan testet, mintha a tervezőasztal mögül lépett volna ki. Egyszerűen így tudja magát tuningolni. Persze, becsúszik egy kis orrplasztika, ajakfeltöltés, de az arc durva vonásait nagyon nehéz eltüntetni még ilyen beavatkozásokkal is. Ott van például Michie Peachie vagy tudja a franc, mi a rendészeti neve. Gyönyörű a teste, legalábbis szerintem, de az arca olyan, mint egy korong. Nem szép, bocs, ha átlagos alakja lenne, kifejezetten ronda nőnek számítana. Így viszont van benne valami extra a legtöbb férfi számára.
A sport nem öregíti egyébként az embert, de van, amit a sportolók rendszeresen elkövetnek maguk ellen és az viszont öregít.
Egyrészt, vagy élsportolókat vagy testépítő-szerűségeket emlegetsz. Sem az élsport, sem a verseny szintű testépítés nem egészséges. Eljárni heti 3-6 alkalommal és fizikai terhelésnek kitenni a szervezetet kontrollált körülmények között igen. Túlhajtani magad viszont sosem volt az. Az olimpikonok, nagynevű focisták élsportolónak számítanak és mivel brutális teljesítményt várnak tőlük, a testük úgy változik, mint egy jól karbantartott fizikai munkásnak, bányásznak, építőipari munkásnak. Az pedig nem emberkímélő. De szarokat enni és tespedni egész nap sem az. Miért csodálkozunk, hogy ugyanoda vezet?
A másik, hogy sok sportnak van olyan vonzata, ami megterheli a bőrt. Sok sportoló hajt minél alacsonyabb testzsírra például, így az említett hölgyek is. Egyszerűen nem lehet elérni olyan szálkás alkatot anélkül, hogy a vizet kihajtanád magadból kicsit. A bőrön pedig látszik a dehidratáció és az is igaz, hogy az általános öregedés folyamata is részben abból áll, hogy csökken az arc zsírszövete. Tehát aki folyamatosan nagyon alacsony szinten tartja a testzsírját, főleg nőként (nekünk több a sírsejtszámunk eleve), azon sokkal drasztikusabban látszik az öregedés, mint aki kevésbé tónusos. És ott van az is, hogy sok sport a tűző napon megy, ahol ha használ is az ember fényvédőt, az izzadás miatt veszít hatékonyságából, főleg ha órákon át tartózkodik kinn. Vagy ott az úszás, amit nekem is a klórallergiám miatt kellett abbahagynom 4 év után. Kicsi gyerek voltam, így nem hagyott rajtam maradandó nyomot, de mindig száraz és hámló bőröm volt, kenegetni kellett az arcom is edzések után azonnal, a hajam sem tudott rendesen nőni, mert azt is szétkapta + a naponta hajszárítás. A sima vízben tartózkodva is lejön a felületi zsiradék a bőrről, ami védi a bőrt a kiszáradástól, de a klór ad neki egy plusz löketet. Szóval, sokféle sportág kiszáradásnak vagy napfénynek teszi ki a bőröd, amitől az veszít tömörségéből... Ugyanakkor a rendszeres testmozgás segít. Lehet ezt ragozni meg csavargatni annak, aki kifogást keres arra, hogy ne sportoljon rendszeresen, de magát veri át, ha azt hiszi, hogy árt magának azzal, ha nem tesped egész életében. Azért legyen már realitásérzékünk.
És a legfontosabbat a végére hagytam: a legtöbb nő, akit említesz is instacelebként, barnítja magát. A legtöbb ember a fitnesziparban szoláriumozik vagy barnítót használ a testére és annál jobban semmi sem roncsolja a bőrt. Az alapkoncepció az, hogy a sötétebb bőrtónus jobban kiemeli az izmokat. Ezt én is tapasztalom, elég hófehér a bőröm és spéci fényviszonyok mellett látszik, hogy erősen kockás a hasam és tónusosak a végtagjaim. De ha kimegyek az utcára, a legtöbb esetben csak szimplán vékonynak tűnök. Nem látszik úgy, hogy izmos vagyok... Ha szoliznék, látszana. Viszont a szolárium és a nap UV sugarai is roncsolják a bőrben lévő kollagént, ami a kor előrehaladtával alapvetően egyre lassabban termelődik, emellett pedig a bőr felsőbb rétegeit is szárítják, szóval sokkal öregebbnek fogsz tűnni akármilyen genetikával ahhoz képest, mint amilyen lehetnél, ha barnítod magad...
Egyébként ellenpéldának itt vagyok én és van még pár ilyen ismerősöm... Úgy, hogy nem estünk a fenn említett hibákba és rendszeresen sportolunk, rendszeresen fiatalabbnak néznek, pedig még csak a húszas éveink végén járunk. Engem rendszeresen 6-7 évvel fiatalabbnak néznek (gólyának, pályakezdőnek). És az is igaz, hogy a korombeliek többségével ellentétben nekünk nincsenek olyan problémáink, mint a hátfájás, térdfájás és más ízületi gondok. A rendszeresen sosem sportoló és az 5+ évig versenyeken magukst túlpörgető ismerőseimnek igen... 3-4 alkalommal mindenkinek jót tenne, ha felkelne mozogni. Ebben biztos vagyok. És nem csak azért, hogy csinike legyen.
Számomra van olyan ami már túlzás.
Az már majdnemhogy testépítés.
Szóval elég vastag combok lesznek, inkább izomszerű karok test....van akinek a melle is változik.
Vannak olyan hölgy ismerőseim akik csak futni járnak, és hasizom erősítő gyakorlatokat végeznek, na ezek tökéletes testalkatúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!