Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon nagy rossz genetikával rendelkezem, nehezen izmosodom és nem is vagyok formás sem, akkor nincs esélyem barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
190cm 85kg vagyok,edzek,kevés a felesleg,de közel sem vagyok olyan izmos,illetve formás,mint akik ide raknak ki képeket 188cm/65kg vagy 170cm/56kg arányokkal.2015. ápr. 4. 19:20
1/12 anonim válasza:
De, csak kompenzálnod kell akkor mással. :)
2/12 anonim válasza:
A magasvékony srác visszatért. :D
4/12 anonim válasza:
Menjél már aludni, unalmas vagy. Siránkozzál már máshol, kérlek. Köszi!
5/12 anonim válasza:
jajistenem mááárrrrr.... nem. nincs esélyed . semmit!! többet meg se kérdezd , mert akkor sem lesz esélyed!!
6/12 anonim válasza:
Édes istenem egy rakás srác a fél karját odaadná hogy 190 centi legyen te meg csak sírni tudsz ásd már el magad.
7/12 anonim válasza:
Nincs. Mindenki akinek nője van szarrá van gyúrva meg olyan erek vannak a karjába mint a Duna. Ne legyél már ilyen gyökér :D
8/12 A kérdező kommentje:
De hiába vagyok 190cm,ha nem izmosodok sehogy sem,inkább az alacsonyabbat választják emiatt.
2015. ápr. 4. 19:30
9/12 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy mennyire a saját hiedelmeid határozzák meg, hogy mit látsz a világból. Én pl. állandóan magas (és igen, vékony is) emberekkel látok csak jó nőt, mert én meg magamat alacsonynak érzem. Az agyad átver.
10/12 A kérdező kommentje:
Lehet neked a 180cm is magas..nekem alacsonyabbnak számít.És ha a 180as izmosabb,őt fogják választani,hiába vagyok én 190.Na.
2015. ápr. 4. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!