Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hajlamos a legtöbb lány arra, hogy egy helyes srácot, akkor is ha tudja, hogy az már vagy 10 lányt megcsalt, hogy felruházza jó tulajdonságokkal, a rondákhoz meg rossz erényeket asszociál?
Szerintem buta vagy, de erre biztos hogy az lesz a válaszod hogy szerinted én meg jóképű...
20/F
Igen,ez így van sajnos.Én is ezt tapasztalom,illetve egy másik kérdésnél is már felmerült bennem valami érdekes dolog ezzel kapcsolatban az egyetemen,bemásolom ide.
Itt van,ez a saját megjegyzésem volt egy másik kérdésnél:
Itt is mindegyik lány mennyire magyarázza,hogy jajj nem csak a külső a fontos,meg blabla.Közben meg érdekes módon szinte csak olyanokkal vannak együtt,akiket mutogathatnak meg pénze van,menő gyerek stb.
Érdekes,én például egyetemre járok egy egészen jóra,és érdekes módon felmerült bennem a kérdés,hogyha tényleg a normálisokat keresnétek és nem ezeket a buta semmirekellőket,akkor miért nem velem beszélgetnek szünetbe a hölgyek,és miért pont az ostobákkal,akik kigyúrtak meg mindenféle királynak képzelik magukat?Na erre kérnék egy értelmes választ,és itt most nem csak a plázacicákról van szó,mert azok itt nem sokan vannak.Ugye milyen érdekes és véletlen dolgok ezek... :D
Mert az a macsó gyerek arról magyarázz,hogy mennyi csajt dugott meg előző nap,meg mennyire be volt baszva előzőleg.Ez a menő,ezt szeretik.Én legalább értelmes dolgokról is tudok beszélni,csak ezekre nem kíváncsiak.Nos akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!