Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg hajlamos a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hajlamos a legtöbb lány arra, hogy egy helyes srácot, akkor is ha tudja, hogy az már vagy 10 lányt megcsalt, hogy felruházza jó tulajdonságokkal, a rondákhoz meg rossz erényeket asszociál?

Figyelt kérdés
Ezt tapasztalom sajnos. Mi az oka, ha így van ez?
2013. nov. 24. 10:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
A szörnyű pedig az, hogy még csak tippet sem lehet adni, hogyan legyen az ember jobb a csajozásban. Ez nem olyan mint a munka, hogy minden lehet jó tanácsot adni, hogy sikeres legyen a pasi. Itt a helyes srácok és a csinos lányok csak néznek az ilyen srácokra, mint az ufókra, hogy ez a szerencsétlen miért nem képes párt összeszedni, hiszen egyszerű, mint az egyszer egy. Persze, annak aki külsőleg vonzó vagy jó szövegelőadó készséggel rendelkezik. Annak ösztönből vagy a jó külsejéből fakad, hogy kevés elutasítást kap és ezt természetesnek veszi, hogy másoknak is így megy ez a dolog. A szörnyű az, hogy a lányok legtöbbször arc és magasság szerint szelektálnak, amin semennyire sem lehet változtatni. 2-3 mp alatt eldöntik, hogy megfelelő magas vagy-e neki és szimpatikus-e az arcod. Ha nem, akkor te törheted magadat rommá, akkor is közömbös lesz feléd. Hacsak ki nem derül időközben, hogy a bőröd alatt is pénz lesz és akkor hirtelen megváltozik a gondolkodásmódjuk és kompromisszumot kötnek. Csak ebben az esetben kezdenek el gondolkodni, hogy hoppá, nagyon nem tetszik a srác, de ha ennyire sikeres vagy gazdag, akkor ha összejövök vele, biztosítva van a saját és a gyerekeim jövője. Csak ebben az esetben van kompromisszum. Nem hiába vagy minden 40-50 es elvált pasas 20-30 körüli csinos csaja.
2013. nov. 24. 11:50
 12/28 anonim ***** válasza:

Tőlem ment a zöld kéz a hatosnak, szóval én biztos nem :D

igaza van

a lányok többségének csak a külső számít. Nem is az, hogy felruházza emiatt jó tulajdonságokkal, hanem egyszerűen nem érdeklik őket a belső tulajdonságok, teljesen érdektelen nekik. Nem egy ilyen tapasztalatom volt már, amikor kizárható, hogy a belső tulajdonságaim miatt utasítottak volna el (nem mintha annyira szupernek tartanám magam, hanem egyszerűen nem ismert, így aztán olyan miatt nem lehet elutasító, amit nem is tud), hiszen csak külsőre látott, kb egy levélváltásunk volt, amiből aztán a belsőre utaló dolgot levonni kb. lehetetlen.

De persze van kivétel is, találkoztam is többel közülük, de sajnos mindig azok a kivételek, akik iránt meg semmit nem érzek, és marad így a barátság.

2013. nov. 24. 11:56
 13/28 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már olyan, hogy tetszettem egy lánynak és ő is nekem. Én viszont nem akartam tőle semmit, mert minden nap 5 kávét ivott, minden másnap 1 liter páleszt ledöntött a torkán és iszonyat sárgák voltak a fogai. Képtelen voltam ezzel megbarátkozni. Mondtam neki, hogy ne igyon annyit és talán összejöhetünk, de nem hagyta abba. Amúgy a nőkben ezt a magyarázkodás nem bírom. Sok mondta már nekem, hogy ezt meg azt a ruhát vegyem fel (páwásat), vágjak más hajat, stb és akkor összejönnek velem. Én naívan sokszor ezt be is vállaltam, de aztán találtak más kifogást, hogy miért nem akarnak összejönni velem. Tehát ez a megvezetés, hitegetés az ő műfajuk, amit nagyon hitelesen és alattomosan képesek végrehajtani vagy végrehajtatni mindenféle lelkifurdalás nélkül.
2013. nov. 24. 12:02
 14/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom. De valahonnan vannak ilyen lány ismerőseim facebookon ,akik rendszerint ilyesmiket írnak ki: "Kéne már valami helyes pali.:( " "Barátnőm helyes palik jelentkezését várja.:$- vele: XYZ" .ÉS ezek a "helyes palik" pont az a típus,amit leírtál. Manapság ez a helyes kifejezés szinte csak a szvegekre vonatkoznak,akik iránt pont az ilyenek csorgatják a nyálukat,akik odaállnak a tükör elé a barátnőjükkel,és vágnak hülye pofákat a sapkában,ami leesik a fejükről, hogy mekkora nagy dolog, hogy 0 érzelem nélkül összeszedett egy ilyen idióta l*bát..Aztán 1 hónap múlva szakítanak természetesen: "Ajj miért nincs már egy normális palim?" Úgy odaírnám,hogy "azért kedveském,mert a nyomorékokra buksz." csak nem teszek,mert én lennék a kaki...

Nyilván az így megy náluk,hogy a rondábbak már automatikusan sz*rok, visszahúzódóak,nem képesek szeretni,meg visszataszítóak,persze ezt minden ismeretség nélkül. Nem tudom ,mi az oka, de nyomorkéság...

Persze vannak kivételek, fiúba meg lányba is, sokat tapasztaltam már olyat is ,szóval akinek nem inge, ne vegye magára, olyanokat nem bántanék meg:)

19/F

2013. nov. 24. 12:09
 15/28 anonim ***** válasza:

Azert nem minden lany ilyen. A tobbseg tenyleg, de azert ne altalanosits. En nem vagyok meg egyetemista, meg gimibe jarok de hatarozott celjaim vannak az eletben, van mar tobb mint egy eve parom aki nem az a kigyurt macsos tipus. Igen, jokepu, de ez melyik embernek ne szamitana? Kukturalt es ertelmes dolgokrol tudunk beszelgetni, nem szexeltunk elotte se fuvel faval, egymassal veszitettuk el a szuzessegunket. Es nem hagynam el senkiert akarmilyen "jokepu macso" lenne az udvarlo.

Tudom h most az jon h igen tisztelet a kivetelnek de attol meg a tobbi lany ilyen es mit csinaljatok.

Ne csak az egyetemen v vonaton keresgelj. Utcan pl odamesz egy lanyhoz elkezdetek beszelgetni, akar meg ossze is johet :) es ne mindenkihez ugy aljj hozza h ugysem vagy jo nekik es h biztos masnak teszik szet a labukat. Hidd el ezt a hozzaallast meg lehet erezni a beszedstiluson!

2013. nov. 24. 12:16
 16/28 A kérdező kommentje:
Igen, mindig mondják, hogy kéne már egy rendes pasi. Vagyis ez burkoltság, hiszen legtöbbször a rendes pasi a gazdag, díszpintyeket jelenti. Akik belül nullák. De rendesek, vagyis külsőre rendben vannak. Aztán ha felajánlom nekik, hogy itt vagyok én mint rendes pasi, akkor mindig jön a duma (simán átlát rajta az ember), hogy jajj, te olyan kedves és aranyos vagy, aranyember vagy, hogy nem jöhetek össze veled, te jobbat érdemelsz stb. Azt hiszik, hogy ezt az ember beveszi. Annyira átlátható, hogy azért nem jönnek össze az emberrel, mert nem vonzza őket külsőre. Csakhát hazudozni mindig jobb, mint megmondani az igazat, ami kicsit lehet sértő lehet és megbántja a másikat. Azt meg nem szeretik, hogy megbántják a ronda, kedves, jó ismerős embert, mert akkor ki fog puncsolni, hódolni, vigasztalást adni nekik, ha megint összejönnek a páwa gyerekkel és az orrba-szájba csalja őket és ezután lelkileg összetörnek, hogy minden pasi egy disznó. Vagyis minden helyes pasi egy disznó, így szólna helyesebben a kifejezés. De mivel nekik csak a helyes pasi az igazi férfi, így mindegyik disznó, amelyik megcsalja őket.
2013. nov. 24. 12:17
 17/28 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok.

Nalam nagyon fintosak a belso ertekek es a penz nem erdekel. Az kell csak h a pasi el tudja sajat magat tartani kulturalt korulmenyek kozott. A tobbi nem szamit.

Es egyenesen undorodom a swag ektol, nekem a metalosok tetszenek :D de ez se elvaras :D

2013. nov. 24. 12:21
 18/28 A kérdező kommentje:

,,Igen, jokepu, de ez melyik embernek ne szamitana?"

Innentől kezdve a válaszod érvényét veszítette nálam. Már ne is haragudj, de pont erről szólt a beszélgetésünk eddig, hogy sem annyira a magasság, sem nem az számít annyira, hogy mennyire kigyúrt a pasi, mert ez nem igazán érdekli a lányokat. Az érdekli, hogy mennyire néz ki jól arcilag és mennyire van rendben anyagilag. Ha már egyik rendben van, akkor mehet a dolog. Ha egyik sem, akkor lehet akármilyen kigyúrt, tojnak rá. El sem tudod képzelni mennyire szánom azokat a ronda arcú, alacsony (170 cm vagy az alatti) srácokat, akik rommá törik magukat a kondiban, hogy legyen csajuk. Közben meg ugyanúgy kapják az elutasításokat mázsaszámra, mert nem tudják, hogy fizikailag egy pasi csak akkor létezik számukra, ha vonzó annak az arca és van egy megfelelő magassága. Azt nem tudják, hogy a gyúrás csak akkor segít, ha valamilyen szinte a magasság és főleg az arc is rendben van (legalább elfogadható) egy srácnál, máskülönben szinte annyit ér, mint halottnak a csók. Bírom azt is, hogy megveszik a ronda arcú és túlsúlyos haverok a jó ruhákat, hogy majd most tuti odáig lesznek értem a csajok.Kérem szépen erre is legtöbbször tojnak a csajok. Szembejön a pasi az utcán, ránéznek az arcára, ha valamilyen szinte elfogadható (mostanában ez a valamilyen szinte eléggé plafonmagasságon áll), akkor megnézik a ruházatot és az összkép számít. Ha az arc nem jön be és a testalkat és a magasság sem, akkor max megjegyzik, hogy milyen jó ruha, de ezzel ennyi is a dolog vége. Nem oszt nem szoroz, ha az arc nem stimmel. Már már kijelenthetem, hogy a legtöbb mai lány ,,arcfetisiszta és magasságfetisiszta" csak az számít nekik. Vajon miért jár a legtöbb pöttöm 160 cm alatti lány a 185 feletti pasikkal?

2013. nov. 24. 12:28
 19/28 A kérdező kommentje:

,,Utcan pl odamesz egy lanyhoz elkezdetek beszelgetni, akar meg ossze is johet "

Szintén érvényét veszíti a hozzászólásod, mert a fáma arról szól, hogy mindenki magából indul ki. Egy nem troll külsejű lány ha az úton odalép egy helyes pasihoz, aki ha egyedülálló, akkor legtöbbször kapható lesz egy kis eszmecserére és közben bízik benne, hogy lyukra teheti hamarosan a kukit. De ha egy ronda pasi odaáll az úton a csaj elé bármilyen ürüggyel, hogy beszélgessünk, akkor rosszabb esetben 2 mp alatt közli, hogy van párja (ha van, ha nincs). Még rosszabb esetben elküld a jóbüdösanyucimba. Legjobb esetben meg unott fejet fog vágni és csak rébuszokban fog beszélni, hogy minél előbb kopjon le az ember. Ez olyan, mint ha van otthon 20 fogkeféd, de jön egy házaló és el akar neked adni egy pont ugyanilyen fogkefét, amilyen már van neked. Akkor mit reagálsz? Persze, hogy elhajtod az illetőt. Pofon egyszerű a képlet.

2013. nov. 24. 12:34
 20/28 anonim ***** válasza:
Minden szavad igaz, kérdező! Én egy ronda arcú és egyben alacsony srác vagyok, és csinálhatok bármit, a nők le se szarnak.
2013. nov. 24. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!