Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hajlamos a legtöbb lány arra, hogy egy helyes srácot, akkor is ha tudja, hogy az már vagy 10 lányt megcsalt, hogy felruházza jó tulajdonságokkal, a rondákhoz meg rossz erényeket asszociál?
Figyelt kérdés
Ezt tapasztalom sajnos. Mi az oka, ha így van ez?2013. nov. 24. 10:54
21/28 A kérdező kommentje:
Ez az, de akkor miért nem hiszi el senki, ha rengeteg ember ezt mondja. Mindig jön az ellen válasz, hogy a lányok szentek és csakis veletek (rondákkal) van a gond és kapja az ember a piros pacsit.
2013. nov. 24. 13:03
22/28 anonim válasza:
Mintha én írtam volna majdnem minden szavad, kérdező :D én is ezt tapasztalom, bár én magas vagyok (na de szemüveges, fogszabályzós), de persze van kivétel. Nem hittem volna, hogy van egy ember, aki ennyire ugyanígy gondolkodik mint én. nem hasonlóan, hanem (legalábbis ebben a témában) ugyanígy.
23/28 anonim válasza:
Nő vagyok, de részben egyet tudok érteni veled. Tényleg az idióták kellenek a nők többségének. Meg az agresszív állatok, nem tudom megérteni, hogy némelyik miért egy utolsó primitív tahótól vár szeretetet, és mégis hogyan hihet abban, hogy megváltozik, mikor már megverte, megcsalta, folyamatosan trágárul lehordja...stb. Néha amúgy értelmes lányoktól is látok ilyet.
Viszont az nem igaz, hogy mindenki ilyen lenne, én látok nem egy ellenpéldát is, akinek normális, tisztességes barátja van.
24/28 anonim válasza:
Én ezt a férfiaknál látom, nem érdekli őket, hogy néz ki a nő, sem az hogy mennyire erkölcsös...így aztán szabad a pálya, hisz nem lesz probléma, ha a csajnak van pár plusz pasija...egyre több ilyet látok...
25/28 anonim válasza:
A helyes,de megcsalós fiúkat kerülöm messziről :D
Rondákhoz nem szoktam semmit asszociálni, vannak és kész.
26/28 anonim válasza:
Latifah, ez sztem akkor jellemző, ha a pasi nem tud róla.
27/28 anonim válasza:
Kedves kérdező teljesen igazad van! Engem csak kiröhögnek a lányok ha rám néznek. Elég sok negatív választ kaptam itt "Gyakori" a külsőmről. :( Minden lány 'Ocsmánynak' nevez.. Mindennap rosszul érzem magam. Nem tudom mit csinálhatnék.:/ Még soha nem volt barátnőm de szerintem nem is lesz mert annyira ronda vagyok. 17/F
28/28 A kérdező kommentje:
Ez van sajnos.
2013. nov. 28. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!