Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavar,ahogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar,ahogy a barátnőm öltözködik az utcán,mit tehetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az utóbbi időben zavarni kezdett a párom öltözködése. Nem öltözik k**vásan, inkább csak kihívóan. Nincs kint semmije ,de kicsi,feszülős nadrágokban jár, sportos szerelésben, ami teljesen kiemeli a feneke formáját, látszik a bugyija körvonala és nem takar kb semmit..

Mondtam neki, hogy furcsállom ezt, nem értem,hogy miért jó neki, ha mindenki bámulja,meg kb a szemével meg...

A mai világban lévő veszélyekről már nem is beszélve, ezzel kb kísérti a sorsot. Nem féltékenykedek, ruhától függetlenül előfordul,hogy megnézi őt más férfi is,ezzel nincsen semmi bajom, egyszerűen csak nem értem, hogy miért jó feszes kis nadrágokban,meg cicanadrágban járni-kelni az utcán,munkahelyen.Valamilyen szinten nyilván zavar, hogy nézik, de ki ne nézné ,ha így öltözködik...Velem van a baj és túl nagy dolgot csinálok ebből (közben sok fiatal sokkal durvább ruhákban járkál) , vagy tényleg nem normális ez a "magamutogatás"? Nem tudtuk normálisan megbeszélni ezt, ő azt mondta,hogy ez nem magamutogatás,így kényelmes,meg ilyenek... Ti hogy álltok ehhez, Nálatok hogy működik a dolog? Köszönöm szépen a segítséget!

2022. szept. 8. 21:59
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
71%

"Nagyon zavar,ahogy a barátnőm öltözködik az utcán,mit tehetek?"

Rengeteg visszafogott lány van, keresel egyet közülük. Ami engem illet, nekem pont, hogy nagyon is bejön, ha a páromon nem csak a szex előtti pár percben lehet érezni, hogy egy vonzó, szexi nő.

2022. szept. 8. 22:07
 2/55 anonim ***** válasza:
12%

Nők ilyenek, nem tudsz semmit se csinálni. Kell nekik a figyelem.

#metoo

2022. szept. 8. 22:07
 3/55 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Mit tehetsz? Dolgozhatsz az önértékeléseden meg átgondolhatod, hogy mi az, ami miatt zavar az ő öltözködése, mert semmiképpen sem vall egészséges felfogásra az, hogy másoknak az öltözködése zavar az utcán.

Más az, hogy ha elmentek egy eseményre akkor nem tud az eseményhez híven öltözködni és emiatt mondjuk szégyenbe hoz, vagy hogy kínos helyzetbe hoz a viselkedésével. Az érthető.

De az, hogy téged zavar az, hogy ő miben érzi jól magát az bocsi, de a te problémád és neked kell felkutatnod a gyökérokát és azt kigazolni.

2022. szept. 8. 22:08
 4/55 anonim ***** válasza:
96%

"Az utóbbi időben zavarni kezdett a párom öltözködése."

Most máshogy öltözik, mint amikor megismerted? Akkor tetszett, ahogy öltözik? Mi változott?

2022. szept. 8. 22:08
 5/55 anonim ***** válasza:
42%

Jó, hogy felismerted, hogy a baj veled van! ??? Ha nem, kellene.

Felnőtt ember, ha nem féltékenykedsz mi a probléma? Teljesen normálisan öltözik. Amennyiben téged szeret, akkor köldökig érő kivágással, és pinavillantós szoknyában is tud nemet mondani.

Az önbizalomhiányod senki nem fogja tudni megldani!

2022. szept. 8. 22:16
 6/55 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Egészen hihetetlen, hogy ha egy nőnek van egy női teste és mondjuk olyan ruhát visel, ami nem takarja be nyakig vagy nem halálosan bő, akkor az már "magamutogatás". Tényleg magamutogatás vagy csak női teste van?

Mert pl. amíg a 40 éves kicsit kövérkés és lapos kolléganő vesz fel egy ruhát az olyan oké, de ha a csinos, kerekebb idomú az már hivalkodó? Sok esetben ez nem magamutogatás, hanem női testben létezik. Szoktam látni ilyen címlapokat h xy megmutatta dús kebleita strandon és az a "megmutatta" az annyi, hogy fürdőzéshez alkalmas ruházatban (fürdőruhában, bikiniben) kiment a strandra, ahol valaki lefotózta. LOL, komolyan, létezni sem lehet női testben anélkül, hogy ne magamutogatnánk mindenhol. Leírásod szerint nincs kint semmije, csak szűk ruha van rajta. Manapság mindenki skinny farmert hod, az mindenkinek követi a feneke formáját, mindenkinek átüt a bugyija, férfiaknak még a gatyaszáruk is kilátszik a derekuknál. Készvagyok, komolyan. Járjon zubbonyban?

Másrészt meg gyakorlatilag ugyanazok az emberek akik leszólják a magamutós lányokat azok, akiknek bajuk van azzal, ha egy nő nem hajlandó megmutatni magát, vagy ha csak az arca látszik ki a lepel alól, ha burkiniben fürdik vagy állnak elő a "nincs meleged nyáron hosszú nadrágban meg hosszú ujjú ingben?" kérdésekkel. Én pl. egészen sok megjegyzést kapok, sőt, még majdnem zokon veszik egyes férfiak azt, hogy én pl. nyáron nem vagyok hajlandó rövid nadrágot vagy miniszoknyát/ruhát hordani. Hogy demiértnem meg biztos megsülök meg mittomén. :)

2022. szept. 8. 22:19
 7/55 anonim ***** válasza:
39%
Költözz az arab világba ha csadorban akarod tartani a nődet. Nem a tulajdonod, hogy megszabd mit vegyen fel és mit nem. Hanem egy szuverén személy. Ha ez téged ennyire zavar akkor van lehetőséged: szépen elválnak az útjaitok és keresel magadnak másik nőt - ahogy ő is fog keresni másik pasit akit ez nem zavar.
2022. szept. 8. 22:25
 8/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A kérdésem..neki ez miért jó? Ő nem tudta megválaszolni. Szerintetek?

#5 válaszoló nem attól félek, hogy ne mondana nemet valakinek, nem önbizalomhiányom van,nem attól tartok, hogy elviszi valaki, egyszerűen őt nem értem.

Neki miért jó, hogy egy nap 100 férfi tekint rá úgy,hogy hmm, de....

Nem értem az öltözködése okát .

Nem én akarom csádorba rakni, azt nem értem, hogy őt miért nem zavarja, hogy mindig bámulják a testét?

2022. szept. 8. 22:33
 9/55 anonim ***** válasza:
71%
#8 Nem zavarja! Ha zavarná akkor nem csinálná. Te viszont nem megérteni akarod miért teszi hanem számon kérni, utasítgatni hogy azt csinálja amit te szeretnél. Elég nagy különbség... Megérzésem szerint jövő ilyenkor - de valószínűleg már sokkal hamarabb - ti már nem lesztek egy pár.
2022. szept. 8. 22:36
 10/55 anonim ***** válasza:
83%

"Nem én akarom csádorba rakni, azt nem értem, hogy őt miért nem zavarja, hogy mindig bámulják a testét?"

Nem zavarja és kész. Nem mindenki olyan gátlásos a testével kapcsolatban.

2022. szept. 8. 22:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!