Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavar,ahogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar,ahogy a barátnőm öltözködik az utcán,mit tehetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az utóbbi időben zavarni kezdett a párom öltözködése. Nem öltözik k**vásan, inkább csak kihívóan. Nincs kint semmije ,de kicsi,feszülős nadrágokban jár, sportos szerelésben, ami teljesen kiemeli a feneke formáját, látszik a bugyija körvonala és nem takar kb semmit..

Mondtam neki, hogy furcsállom ezt, nem értem,hogy miért jó neki, ha mindenki bámulja,meg kb a szemével meg...

A mai világban lévő veszélyekről már nem is beszélve, ezzel kb kísérti a sorsot. Nem féltékenykedek, ruhától függetlenül előfordul,hogy megnézi őt más férfi is,ezzel nincsen semmi bajom, egyszerűen csak nem értem, hogy miért jó feszes kis nadrágokban,meg cicanadrágban járni-kelni az utcán,munkahelyen.Valamilyen szinten nyilván zavar, hogy nézik, de ki ne nézné ,ha így öltözködik...Velem van a baj és túl nagy dolgot csinálok ebből (közben sok fiatal sokkal durvább ruhákban járkál) , vagy tényleg nem normális ez a "magamutogatás"? Nem tudtuk normálisan megbeszélni ezt, ő azt mondta,hogy ez nem magamutogatás,így kényelmes,meg ilyenek... Ti hogy álltok ehhez, Nálatok hogy működik a dolog? Köszönöm szépen a segítséget!

2022. szept. 8. 21:59
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
70%

"látszik a bugyija körvonala"

Ez, illetve a cicanadrág maximum kicsit igénytelen utcára, de amúgy senki nem ezzel foglalkozik."

Leszarjuk, hogy igénytelen-e,(de igénytelenség nem itt kezdődik) nem fogunk csak tangát hordani, nehogy a bugyink körvonala fel zaklasson titeket, mivel nem valami higiénikus az:D

2022. szept. 9. 12:53
 42/55 anonim ***** válasza:
90%
Valszeg a kérdező szokta mad nők sgget bámulni, ezért van így a témára fixalodva
2022. szept. 9. 12:58
 43/55 anonim ***** válasza:
75%
Engem is zavarna, ha az utcán öltözködne. Öltözködjön a lakásban, ne mindenki más előtt.
2022. szept. 9. 12:59
 44/55 anonim ***** válasza:
4%

Ha vágná faromat az alsógatya+cicusnadrággal tetőzve az minden csak nem kényelmes:DDD

Ha te ezt meg elhiszed..."szőke".

Lehet csak kis törődésedből van kevés számára és most van a játszó korszakában emiatt...

2022. szept. 9. 14:35
 45/55 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi, hamarosan itt a tél, akkor majd felöltözik.
2022. szept. 9. 19:26
 46/55 anonim ***** válasza:
33%

Kényelmesnek lehet kényelmes,ez egy dolog.Egyébként meg azért jó neki,mert megnézik más férfiak is,és ettől jó nőnek érzi magát.Csak ezt neked nem fogja elmondani.

41/f

2022. szept. 10. 23:00
 47/55 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, hordjál te is cicanacit, meglátod milyen jó benne, egyből megérted.
2022. szept. 10. 23:57
 48/55 anonim ***** válasza:
35%
Megszoksz vagy megszöksz. Addig is beszélj vele erről.
2022. szept. 11. 13:42
 49/55 anonim ***** válasza:
36%
Az én férjem például utálta, ha hosszú szoknyát vettem fel, azt mondta, öregasszonyos. Nem bánta, ha megnéznek, büszke volt rám. Te is inkább örülj a jó csajodnak, mint hogy itt panaszkodsz.
2022. szept. 11. 19:09
 50/55 anonim ***** válasza:
90%

Mert neki így jó. Ennyi az ok, pont.

Én sem azért viselek szűk nadrágot, hogy a pasik rám verjék, hanem mert NEKEM kényelmes.

És ha a párom ezen hisztizne, gyorsan kikukáznám.

2022. szept. 11. 21:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!