Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar,ahogy a barátnőm öltözködik az utcán,mit tehetek? (bővebben lent)
Sziasztok! Az utóbbi időben zavarni kezdett a párom öltözködése. Nem öltözik k**vásan, inkább csak kihívóan. Nincs kint semmije ,de kicsi,feszülős nadrágokban jár, sportos szerelésben, ami teljesen kiemeli a feneke formáját, látszik a bugyija körvonala és nem takar kb semmit..
Mondtam neki, hogy furcsállom ezt, nem értem,hogy miért jó neki, ha mindenki bámulja,meg kb a szemével meg...
A mai világban lévő veszélyekről már nem is beszélve, ezzel kb kísérti a sorsot. Nem féltékenykedek, ruhától függetlenül előfordul,hogy megnézi őt más férfi is,ezzel nincsen semmi bajom, egyszerűen csak nem értem, hogy miért jó feszes kis nadrágokban,meg cicanadrágban járni-kelni az utcán,munkahelyen.Valamilyen szinten nyilván zavar, hogy nézik, de ki ne nézné ,ha így öltözködik...Velem van a baj és túl nagy dolgot csinálok ebből (közben sok fiatal sokkal durvább ruhákban járkál) , vagy tényleg nem normális ez a "magamutogatás"? Nem tudtuk normálisan megbeszélni ezt, ő azt mondta,hogy ez nem magamutogatás,így kényelmes,meg ilyenek... Ti hogy álltok ehhez, Nálatok hogy működik a dolog? Köszönöm szépen a segítséget!
"kicsi,feszülős nadrágokban jár, sportos szerelésben, ami teljesen kiemeli a feneke formáját, látszik a bugyija körvonala és nem takar kb semmit.."
Elég baj, ha látszik a bugyija körvonala! Aki nem teljesen igénytelen, az feszülős vagy áttetsző nadrág alá kizárólag tangát vesz föl!
8# Te választottad őt.
Hogy miért jó ez neki hogy nézik? Az egójának. De ezt soha nem fogja bevallani.
Esetleg inkább a gusztustalan, agresszív férfiakat kéne ki irtani, ahelyett, hogy a nőknek az öltözködését szabályozzuk, hátha akkor nem erőszakoljak meg őket:))
Egyébként itt minden kis hímribi figyelmébe ajánlom azt a múzeumot, ahol nők ruhái vannak ki állítva, amiben meg lettek eroszakrolva, mivel kellett egy múzeum ahhoz, hogy a kis férfiak fel fogják, hogy semmi köze ennek a ruhához, csadorban lévő nőket is megeroszakolnak, ott mi a kifogás?
Előre szólok, hogy baba rugdalózók is vannak ki állítva a muzeumban, szerintem ez bőven elég bizonyíték, hogy nem a ruha tehet róla.
Az én barátom is neha felhuzza a nadrágom hogy ne latszodjon ki majdnem a bugyim ha leguggolok, vagy rámszol ha trikóban a melltartopánt leesett a karomra vagy visszateszi fentre, vagy behúzza otthon a függönyt ha öltöröm, erkélyre nem mehetek ki egy szál semmiben(az erkélyen betonfal van nem átlatszo üveg)
Nekem aranyos ez az egész :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!