Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar,ahogy a barátnőm öltözködik az utcán,mit tehetek? (bővebben lent)
Sziasztok! Az utóbbi időben zavarni kezdett a párom öltözködése. Nem öltözik k**vásan, inkább csak kihívóan. Nincs kint semmije ,de kicsi,feszülős nadrágokban jár, sportos szerelésben, ami teljesen kiemeli a feneke formáját, látszik a bugyija körvonala és nem takar kb semmit..
Mondtam neki, hogy furcsállom ezt, nem értem,hogy miért jó neki, ha mindenki bámulja,meg kb a szemével meg...
A mai világban lévő veszélyekről már nem is beszélve, ezzel kb kísérti a sorsot. Nem féltékenykedek, ruhától függetlenül előfordul,hogy megnézi őt más férfi is,ezzel nincsen semmi bajom, egyszerűen csak nem értem, hogy miért jó feszes kis nadrágokban,meg cicanadrágban járni-kelni az utcán,munkahelyen.Valamilyen szinten nyilván zavar, hogy nézik, de ki ne nézné ,ha így öltözködik...Velem van a baj és túl nagy dolgot csinálok ebből (közben sok fiatal sokkal durvább ruhákban járkál) , vagy tényleg nem normális ez a "magamutogatás"? Nem tudtuk normálisan megbeszélni ezt, ő azt mondta,hogy ez nem magamutogatás,így kényelmes,meg ilyenek... Ti hogy álltok ehhez, Nálatok hogy működik a dolog? Köszönöm szépen a segítséget!
Szóval ezt élvezi, hogy mindenki rá élvezkedik az utcán. Akkor élvezze, én elengedtem ezt vele...
Köszönöm a válaszokat
8-as Szerinted megbámulják, mhmm de. Ez te vagy!
Még le is írtad, hogy nem pakol ki semmit, akkor minek hisztizel? Hidd el, hogy nem bámulják a testét, ha meg igen, annak sem kellene számítania, legyél rá büszke!
Tehát a saját gyengeségedet - ok nélküli féltékenység - kivetíted a barátnődre, és jellemhibának betudni azt, hogy ő szeret a saját stílusának és egyéniségének megfelelően öltözködni.
Gratula, igazi férfi vagy.
11-es Legalább másoknak több nő jut!
Épp eszű nő elküld a sunyiba, ha az öltözködésén problémázol. B+, eddig is ezért tetszett...
Nekem te már rég nem lennél a pasim ilyen felfogással.
Azt egyébként vágod, hogy a beteg férfiak egy zsákban is megerőszakolnák a nőket, sőt fogyatékosokat is képesek megerőszakolni és molesztálni, a szexi öltözködés pedig nem felhívás és az ilyen beteg szarháziaknak kéne nagyobb büntetés, mert neveletlen, semmirekellő, közveszélyes f@szok, ahelyett hogy a nők öltözködését kéne szabályozni.
Szerintem nevetséges amit csinálsz, de persze engedd el, majd talál jobbat!
Gondolom, amikor megismerted akkor is ilyen volt, tudhattad jól, hogy ki után érdeklődsz! Egy ember jelleme nem addig létezik, amíg ti ismerkedtek, utána is tiszteletben kell tartanod, hogy ő ilyen, és nem a magad kénye kedvére formálni! Ne mond már, hogy neked nem tetszene, ha bejönnél nőknek. Ha neked ennyi a barátnőd, hogy hogy öltözik, és emiatt nem kell, akkor természetesen ne legyél vele! Ez nem igazi szeretet, csak birtokolni akarnád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!