Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik magukat akkora főnyereménynek a "sikeres" nők?
Ez egy szemét kérdés lesz.
Vannak nők szép számmal (elsősorban a városi értelmiségiek körében), akik komoly figyelmet fordítottak a karrierjükre, sőt, általában a munka áll első helyen az életükben. Ebből kifolyólag anyagilag is jól állnak, van saját házuk, autójuk. Ez eddig rendben van, sőt, dicséretes. Viszont ahhoz, hogy ilyen sikereket érjenek el, gyakran le kell mondaniuk olyan dolgokról, amik hagyományosan a nőiességgel állnak összefüggésben. Bár ezek a nők általában adnak a külsejükre, gyakran sportolnak is, ami nőies, de a felszín alatt már egészen más a helyzet.
Túl határozottak, kérkednek az eredményeikkel, dominánsak, aranyosnak véletlenül sem nevezhetők, nem gondoskodók, gyakran nyersek, otrombák, nonszensz elképzelésük van a családról, gyakran nem is akarnak gyereket. Egyesek a főzés-mosás-takarítás témával is hadilábon állnak, főleg ha néha a párjuk után kéne takarítani. Összességében a személyiségükből fakadóan erős férfias vonásokat mutatnak, ami a kisugárzásukra is ráül.
Mivel azért mégis csak nők, általában olyan társat keresnek, aki legalább olyan sikeres, de inkább sikeresebb, mint ők. Ennek további következménye, hogy gyakorlatilag "versenytársai" lesznek a leendő párjuknak, a párjuk számára ez pedig nyilvánvalóan kellemetlen dolog.
Miért van az, hogy ezek a nők magukat mégis főnyereménynek tartva értetlenkednek és azt mondják, hogy nincs egy normális férfit sem a világon, mindig komoly gondjaik vannak a hosszú távú párkapcsolatokkal és végső soron megunva az egészet, egy macska társaságában öregszenek meg?
" Tehát az én fizetésem duplájat kell megkeresned."
Még többet, hogy tudj nyugdíjat fizetni.
" Sajnos én nem tudok olyan nőt szeretni, sem tisztelni, aki a nőiességét csak a külsejében éli ki. "
Nagyon nagy baj, hogy szerinted csak az nőies, aki elesett, másra szorul és kiszolgál másokat. A nőiességnek ehhez semmi köze.
#40 Sajnos így jártunk mind a ketten. Ez a jelenlegi társadalmi berendezkedés és a tényként kezelt tévhitek hibája, ami már gyerekkorunk óta benne van a neveltetésünkben. A mai berendezkedés szembe megy több százezer év evolúciójával, nem csoda, hogy sokan nem találják a helyüket, rosszul érzik magukat a bőrükben.
#42 Én egy szóval sem mondtam, hogy elesettnek kellene lenni, épp ellenkezőleg. Legyen jó abban, amiben egy nő hagyományosan jó, én pedig hozom a másik oldalt. Ezt úgy hívják csapatmunka, de azoknak a nőknek, akikről beszélek ill. nektek ez rabszolgaság. Ezen csak szánakozni tudok.
Engem is boldoggá tesz, hogy nem vagyok senki cselédje, és nem hagyom, hogy mások szabják meg, hogy milyen "hagyományosan nőies" értékeket kellene hordoznom, hanem csak vagyok, amilyen vagyok.
Mint írtam az előző kommentemben még, 9 éve van párom + 2 macskánk is van, szóval én már csak ilyen kapzsi vagyok, hogy minden kell egyszerre. :)
"amiben egy nő hagyományosan jó, én pedig hozom a másik oldalt. "
Ó, "hagyományosan"? Az meg mi? És miből gondolod, hogy a "másik oldalból" jobb vagy?
A leírásod alapján nem vagy jobb semmiben.
Köszönöm, de kiskutyám van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!