Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzik magukat akkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzik magukat akkora főnyereménynek a "sikeres" nők?

Figyelt kérdés

Ez egy szemét kérdés lesz.

Vannak nők szép számmal (elsősorban a városi értelmiségiek körében), akik komoly figyelmet fordítottak a karrierjükre, sőt, általában a munka áll első helyen az életükben. Ebből kifolyólag anyagilag is jól állnak, van saját házuk, autójuk. Ez eddig rendben van, sőt, dicséretes. Viszont ahhoz, hogy ilyen sikereket érjenek el, gyakran le kell mondaniuk olyan dolgokról, amik hagyományosan a nőiességgel állnak összefüggésben. Bár ezek a nők általában adnak a külsejükre, gyakran sportolnak is, ami nőies, de a felszín alatt már egészen más a helyzet.

Túl határozottak, kérkednek az eredményeikkel, dominánsak, aranyosnak véletlenül sem nevezhetők, nem gondoskodók, gyakran nyersek, otrombák, nonszensz elképzelésük van a családról, gyakran nem is akarnak gyereket. Egyesek a főzés-mosás-takarítás témával is hadilábon állnak, főleg ha néha a párjuk után kéne takarítani. Összességében a személyiségükből fakadóan erős férfias vonásokat mutatnak, ami a kisugárzásukra is ráül.

Mivel azért mégis csak nők, általában olyan társat keresnek, aki legalább olyan sikeres, de inkább sikeresebb, mint ők. Ennek további következménye, hogy gyakorlatilag "versenytársai" lesznek a leendő párjuknak, a párjuk számára ez pedig nyilvánvalóan kellemetlen dolog.

Miért van az, hogy ezek a nők magukat mégis főnyereménynek tartva értetlenkednek és azt mondják, hogy nincs egy normális férfit sem a világon, mindig komoly gondjaik vannak a hosszú távú párkapcsolatokkal és végső soron megunva az egészet, egy macska társaságában öregszenek meg?

2022. júl. 14. 21:24
 11/91 A kérdező kommentje:

#8 Tele vannak ilyennel a társkeresők, gyakran nekem siránkoznak.

Az ismerőseim feleségei távolról sem karrieristák.

2022. júl. 14. 21:41
 12/91 anonim ***** válasza:
0%

Azért érzik főnyereménynek magukat, mert megütik őket:DD

Aztán sírnak rínak, hogy így jártak:)))

2022. júl. 14. 21:44
 13/91 anonim ***** válasza:
98%
#11: Tehát ismerősi körből (sem) tudsz példát mondani, a következtetéseidet pedig egy olyan platformon kapott infókra alapozod, ami konkrétan az egyedülállókra épül. :D Ettől jobb a Wikipedia, keress inkább sikeres nőket és csekkold a családi státuszukat. :D
2022. júl. 14. 21:45
 14/91 anonim ***** válasza:
0%
10: Szerintem jó véleménye van a párkapcsolatokról. De lehet csak azért mondom ezt, mert nekem teljesen egybevág a tapasztalataimmal a véleménye, meg amiket ő is tapasztalt. És azért én is már 30 elmúltam, szóval nem mostanában kezdett el érdekelni a társkeresés.
2022. júl. 14. 21:45
 15/91 anonim ***** válasza:
98%
Fáj beismerni, hogy nálad egy macska is jobb társaság? :)
2022. júl. 14. 21:46
 16/91 anonim ***** válasza:
95%

Először: Igen. Ez a jelenség valóban megfigyelhető. Vannak karrierista nők akik nagyon sokat képzelnek magukról csak mert anyagilag jó allnak, sikeresek a szakmájukban meg ilyenek. Viszont azt meg kell jegyezni, hogy a férfiak sem külömbek. Mármint a karrierista, törtető férfiak. Kb ugyan az a kaliber.

Másodszor: Én általában kerülöm az ilyen csajokat. Valahogy az értékrendünk, szemléletünk nem igazán szokott egyezni. Egyszer voltam egy karrierista nővel pár hónapig. Hat bőven elég volt.

Harmadszor: Ez már nem a 20. század ahol a nő mos, főz, takarít megállás nélkül. Olyan időket élünk amikor a férfiaknak igenis ugyan annyi részt kell vállalni a ház körüli dolgokból mint a nőnek.

2022. júl. 14. 21:49
 17/91 anonim ***** válasza:
90%
#14: Simán benne van, hogy szimplán a nemeink közötti különbség miatt vélekedünk másképp Puzsér párkapcsolatokkal kapcsolatos megállapításairól. Én nyilván nőként máshogy látom, talán az a konklúzió, hogy a nemi szemüveget nem tudja levetni senki. :D Jóvanazúgy.
2022. júl. 14. 21:50
 18/91 anonim ***** válasza:
96%

"Mivel férfi princípuomok területén kell helytállniuk"

Azt nem te mondod meg, hogy mi "férfi princípum".

Amúgy meg se szólaljatok inkább, mikor itt fel vagytok háborodva, ha meg kéne hívni egy nőt vagy venni neki valamit.

2022. júl. 14. 21:53
 19/91 anonim ***** válasza:
1%
Majd ha megszívják egy-két dobás után, nem fogják így nézni a világot.
2022. júl. 14. 21:54
 20/91 anonim ***** válasza:
98%
Van bármennyi személyes tapasztalatod is ezekkel a nőkkel (vagy bármilyen nővel, ha már itt tartunk) vagy csak a már ezerszer lezongorázott fütyizörejt ismételgeted, amit aggszűz nőgyűlölők fröcsögnek a neten?
2022. júl. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!