Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzik magukat akkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzik magukat akkora főnyereménynek a "sikeres" nők?

Figyelt kérdés

Ez egy szemét kérdés lesz.

Vannak nők szép számmal (elsősorban a városi értelmiségiek körében), akik komoly figyelmet fordítottak a karrierjükre, sőt, általában a munka áll első helyen az életükben. Ebből kifolyólag anyagilag is jól állnak, van saját házuk, autójuk. Ez eddig rendben van, sőt, dicséretes. Viszont ahhoz, hogy ilyen sikereket érjenek el, gyakran le kell mondaniuk olyan dolgokról, amik hagyományosan a nőiességgel állnak összefüggésben. Bár ezek a nők általában adnak a külsejükre, gyakran sportolnak is, ami nőies, de a felszín alatt már egészen más a helyzet.

Túl határozottak, kérkednek az eredményeikkel, dominánsak, aranyosnak véletlenül sem nevezhetők, nem gondoskodók, gyakran nyersek, otrombák, nonszensz elképzelésük van a családról, gyakran nem is akarnak gyereket. Egyesek a főzés-mosás-takarítás témával is hadilábon állnak, főleg ha néha a párjuk után kéne takarítani. Összességében a személyiségükből fakadóan erős férfias vonásokat mutatnak, ami a kisugárzásukra is ráül.

Mivel azért mégis csak nők, általában olyan társat keresnek, aki legalább olyan sikeres, de inkább sikeresebb, mint ők. Ennek további következménye, hogy gyakorlatilag "versenytársai" lesznek a leendő párjuknak, a párjuk számára ez pedig nyilvánvalóan kellemetlen dolog.

Miért van az, hogy ezek a nők magukat mégis főnyereménynek tartva értetlenkednek és azt mondják, hogy nincs egy normális férfit sem a világon, mindig komoly gondjaik vannak a hosszú távú párkapcsolatokkal és végső soron megunva az egészet, egy macska társaságában öregszenek meg?

2022. júl. 14. 21:24
 21/91 anonim ***** válasza:
95%

Gondolkoztam, hogy most én ebbe a kategóriába esek-e valahol, mert sikeresnek tartom magam, de nincs saját házam, többet keresek viszont jelenleg, mint a párom. Otromba meg férfias mégsem vagyok, aranyosnak szoktak tartani az emberek.

Házi csicskása viszont sosem készek senkinek, és elvárom a páromtól, hogy o is kivegye valamennyire a részét a főzés-takarítás kombóból, minimum.

Érdekes módon a páromat sem zavarja, sőt, húzzuk egymást felfelé, bár valószínűleg ez azért van, mert nem kisebbségi komplexusos és nem érzi magát elnyomva.. ja, és kifejezetten nőies vagyok kívül-belül.

Szóval nem esek bele a fenti tulajdonságokba. Nyilván van olyan is, amiről szó van a posztban, de ne haragudj, az utcán/boltban/kocsmában is találsz bőven tajparaszt, vagy “Férfias vonású” nőt, nem kell ehhez feltétlenül karrierista am lenni. Ahogy a nem törekvő, “nekem midnen mindegy”, vagy a nem karrierista nők között is találsz olyat bőven, aki nem fog rád főzni nemet nem tud és nem is akar.

2022. júl. 14. 22:30
 22/91 anonim ***** válasza:
85%

"Ez egy szemét kérdés lesz."

Álmaidban esetleg, kérdező :D

Csak szánalmas lett.

2022. júl. 14. 22:35
 23/91 anonim ***** válasza:
82%

Két macskam van. Lett egy párom is. Sőt, jelenleg a negyedik párommal vagyok együtt. Ez nem azt igazolja, amiket leírtál :D

24N

2022. júl. 14. 22:52
 24/91 anonim ***** válasza:
100%
#19: Biztos lehetsz benne, hogy egy sikeres nőnek nem célja lúzer Janika szaros gatyáját mosni, és meg fogja találni a magához illő párt.
2022. júl. 14. 22:56
 25/91 anonim ***** válasza:
0%

24#: Nyugi, ők is simán beleesnek állandóan a "Nagy megmentő" szerepbe, hogy megmenteni akarják a másikat, aki aztán szépen átb*a.

De ugyanígy az izomkolosszusokat is bírják, akik szintén átverhetik.

Tehát 1:1.

2022. júl. 14. 22:59
 26/91 anonim ***** válasza:
96%
Attol leszek nőies, ha utánad pakolok??? 🖕🖕🖕 Nem vagyok rabszolga bazdmeg
2022. júl. 14. 23:02
 27/91 A kérdező kommentje:
#26 Nem, attól, hogy finom, kedves, aranyos, nyitott, megértő, segítőkész vagy. Pont olyan, mint amilyennek a kommented alapján képzellek. ;)
2022. júl. 14. 23:21
 28/91 anonim ***** válasza:
100%
#27: arra recskázol, kérdező, hogy bárkit is érdekel, hogy te milyennek tartod őt, kérdező?
2022. júl. 14. 23:25
 29/91 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen nő vagyok, és párkapcsolatban vagyok 9 éve. Nem úgy tűnik, mintha rossz társ lennék számára.

Nem értem ezt a sok rosszindulatú kommentet.

2022. júl. 14. 23:31
 30/91 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem igaz. Totál általánosítás. Én is sikeresnek gondolom magam, bár nem a felső tízezer tagja vagyok azért:)

De sok nyelven beszélek, középvezető vagyok egy multinál, van egy vállalkozásom is, az már inkább csak hobbi, mert alig jut rá idő, de 7 számjegyű összeget viszek haza stabilan, szóval mondjuk, hogy sikeres vagyok.

A férjem burkoló és imádjuk egymást 10 éve, még takarítani is szoktam és nem derogál mosni vagy kiteregetni a melós ruháit:)

Embere válogatja. Én nem pénzben mérem senki értékét. A bankszámla, ház, kocsi mind itt marad ha egyszer eltemetnek. Sosem voltam törtető, mégis jól alakult az életem. Hogy sikeres vagyok a munkámban és nincsenek anyagi gondjaink, az csak egy plusz.

2022. júl. 14. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!